Pralev píše:
Debatu na téma počtu odehraných her ze své strany ukončuju tím, že jednak já mám zase odehrány stovky (ne-li tisíce) her W3, další stovky her SC:BW a nakoukány doslova stovky SC2 replayů, jednak tím, že na počtu odehraných her prostě vůbec nesejde. Někdo se poučí z mála her, někdo na totéž potřebuje více her. Pokud můžeš na konkrétní argument odpovědět konkrétním argumentem, udělej to. Říct někomu, že nemá pravdu, protože má odehráno méně her než ty, je mimo mísu (ne, vůbec to není silný argument).
Napsal jsem to proto ze ty si zacal stim jak mas nahrano a tedka se tu cudujes ze nekdo napise ze ma nahrano vic nez ty a kdybych mel pripocitat vsechny ty starcrafty age of empires ktery jsem hral 4 roky celkem na top urovni a dalsi a dalsi hry ktery mi prisli pod ruku bysme tu byli do rana takze na to prdim a jen reknu ze si myslim ze strategii jsem nahral fakt ranec , od civilizace jedna , imperium galactica a podobnejch az po moderni hry..
Pralev píše:
Tak ono u těch Baneling dropů šlo hlavně o to, že v té době to byla žhavá novinka a Terrani absolutně nevěděli co s tím dělat. Teď už si dávají pozor a ty Ovíky nastimovanými mariňáky rychle zabíjejí. Nicméně ty Baneling dropy jsou pěkný příklad, že to byli právě Zergové, kdo přizpůsobil svou hru
zhava nezhava novinka je to stejne jako je tedka all in u terrana , terrani se adaptovali newhinovali ted je rada na zergack , vymysleli neco peknyho co se mi fakt libilo bouzel jak pises ty tedka uz je to obsolete (zastarale vyraz z civilizace kdybys neznal

Pralev píše:
Obnova T army je stejně snadná jako obnova Z army, resp. ještě snazší. Zerg musí
během bitvy dávat Spawn larvae, jinak se žádná hyper-rychlá obnova army nekoná. Terran nahodí MULy a jede se

Samozřejmě musí mít produkční budovy. Ale předpokládám, že se bavíme o top hře, ne o Bronzu. Sami mnozí Terrani přiznávají, že ten odpouštěcí faktor MUL je obrovskej.
Tady nikdo nemluvi o penezni nahrade ale o tom jak rychle to jde vyrobit zpet. staci ti jedna hatchery a muzes vymasit klidne 10 mutas= 350 mineralu a trochu plyvani . potrebujes 5 starportu s peti reaktorama abys za stejnej cas vymasil 10 vikingu naklady si spocitej sam a pak mi rekni kdo to ma jednodusi to obnovit , ale nemusis nic rikat myslim ze odpoved zna kazdy to nemluvim o workrech ktery ikdyz mu v mid game vysekas celou mineral line mas to zpet do par sekund. to uz se skor vyplati chodit rovnou po hatchery nez po dronech.
Jinak ano, ta variabilita Zerga je poměrně malá, protože má méně jednotek než Terran a Protoss a méně možných openingů. Terran těch openingů má hafo a ještě k tomu perfektní wall-in a základní jednotku střílející air, takže jde do značné míry opening navíc do poslední chvíle skrývat (coz třeba Zerg moc nemůže, notabene když si ty tech budovy musí dělat na creepu v základně). Mě to taky štve, v tomhle si můžeme podat ruce

O to smutnější je vidět, že Terrani mají víc možností, ale půl roku (víc, když počítáme i betu) hrají pořád dokolečka jen to své MMM, někdy z něj pár M uberou

, někdy nějakou jednotku (Tank / Ghost / Viking) přidají. Hrozná nuda, že? Větší než koukat pořád na 14 hatch

Pralev píše:
Teď nechci vypadat vztahovačně, ale tohle doufám nebylo o mně? Já jsem nic o nějakých týmovkách nikdy nepsal, týmovky mě absolutně nezajímají, řeším vše z pohledu 1v1.
ok tohle beru mozna to rekl nekdo jiny kazdopadne na veci to nic nemeni. kdyby to melo byt fer melo by se stavit supply pred raxem (uz je) , pylon pred gateway (uz je) overlord pred spawning poolem (?) - proc tuhle vyhoda ma jenom zerg ? na to mi odpovez , neni to trochu OP teda ?