Skylleer píše:
Ani diky mulam mas vetsi income stejne jako diky larva spawn mas vic dronu tudiz taky vetsi income , vsichni to vidite hrozne jednostrane, jeden ma to druhej zase to. Protoze ma terran mule mel by mit zerg free expanzi ? to je mi teda argument, nedavno nekdo porovnaval chronoboost s mulem z ciste ekonomickyho hlediska a mule dostalo v tom srovnani hodne naprdel.
Jojo, vidím to jako Random hrozně jednostraně, že ta "moje" rasa je vždycky nejslabší
A teď vážně - koukáš někdy taky na replaye? Míváš zobrazenej Income tab? Viděl jsi někdy, že by Zerg s fast expou měl v prvních dejme tomu 10 minutách větší příjem než Terran bez expy? Já teda opravdu málokdy (spíš vůbec).
Jak už tu někdo napsal, Chrono boost není používanej pouze na výrobu Prob, to je ten hlavní problém. Ten test, co někdo dělal a výsledky psal na battle.net fórum, jsem četl a byl to jeden z nejuhozenějších testů vůbec. Už chybělo jen udělat test, zda natěží za X minut víc Terran s MULami nebo Zerg, který všechny své larvy (se Spawn larvae) použije na Drony. Naprosto stejně retardované.
A to mimochodem stále mluvím pouze o early game. Všichni víme, jak strašně OP jsou MULy v lategame, kde už chronoboostované Proby a rychlejší spawn larev na Drony doslova vůbec nehrají roli (zatímco Terran si ty MULy vesele hází dál a boostuje si mineral income).