StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 21:04:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Patch 1.2.0
PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 20:42:50 

Skylleer píše:
Ani diky mulam mas vetsi income stejne jako diky larva spawn mas vic dronu tudiz taky vetsi income , vsichni to vidite hrozne jednostrane, jeden ma to druhej zase to. Protoze ma terran mule mel by mit zerg free expanzi ? to je mi teda argument, nedavno nekdo porovnaval chronoboost s mulem z ciste ekonomickyho hlediska a mule dostalo v tom srovnani hodne naprdel.

Jojo, vidím to jako Random hrozně jednostraně, že ta "moje" rasa je vždycky nejslabší :lol:

A teď vážně - koukáš někdy taky na replaye? Míváš zobrazenej Income tab? Viděl jsi někdy, že by Zerg s fast expou měl v prvních dejme tomu 10 minutách větší příjem než Terran bez expy? Já teda opravdu málokdy (spíš vůbec).

Jak už tu někdo napsal, Chrono boost není používanej pouze na výrobu Prob, to je ten hlavní problém. Ten test, co někdo dělal a výsledky psal na battle.net fórum, jsem četl a byl to jeden z nejuhozenějších testů vůbec. Už chybělo jen udělat test, zda natěží za X minut víc Terran s MULami nebo Zerg, který všechny své larvy (se Spawn larvae) použije na Drony. Naprosto stejně retardované.

A to mimochodem stále mluvím pouze o early game. Všichni víme, jak strašně OP jsou MULy v lategame, kde už chronoboostované Proby a rychlejší spawn larev na Drony doslova vůbec nehrají roli (zatímco Terran si ty MULy vesele hází dál a boostuje si mineral income).

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 21:05:04 
 ICQ  Profil

Jen drobná zajímavost... Pokud jste trochu zběhlí v Angličtině, doporučují přečíst si na teamliquid thread, kde jeden maník vypočítal income s Mulama - za předpokladu, že T staví mass orbital center ( není to tak uhozené jak to na první pohled vypadá, má to tam dobře rozepsané ) a už při 4 OC je income z Mul, které dokáže shodit větší než plně saturované 2 těžby!!!! Muly jsou totiž broken jak hovado a neberou v potaz, že mineral line je plná SCV!
Fakt si to přečtěte, stojí to zato :)

Tolik k mulám :)

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 21:22:36 

:) Zrovna nedávno jsem přemýšlel o tom zkusit si udělat ve hře za Terrana pár OC navíc jen na MULy. Už první 2 MULy vrátí cenu toho OC :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 21:23:38 

Je tu nový patch a podle tradice Pralev se zapojuje do zuřivé debaty jestli je Terran OP. :lol:

A k tématu: Nečetl sem to celé, je tam někde zmínka o tom kdy by měl patch vyjít v evropě?

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 21:41:21 

Ja sem ten test sice necetl, ale co se vam nezda na srovnani eko prinosu boostovanejch prob a mul? A vubec cumim, ze boostovany proby jsou na tom lip. :) Ze se boost nepouziva jenom na proby mi neprijde jako argument. T taky musi sem tam hodit scan, protoze oproti jinejm rasam ma map control hodne tragickej. P ma moznost nikoliv povinost pouzivat boost i na rychlejsi tech, takze srovnavat eko prinos mi neprijde uplne mimo. Napr. upgrade zbrani stoji vsechny rasy stejne a dela se stejne dlouho. Takze nevidim jedinej duvod proc argumentovat, ze P nemuze furt boostovat proby. Nikdo ho prece nenuti mit napr. ten upgrade na zbrane rychlejs nez T. O tom, ze T musi delat zvlast upgrade na bio a mech a vubec toho ma na upgradovani nejvic ani nemluvim..

satik píše:
A k OP mul uz asi neni moc treba dodavat, snad jen ze zadna jina rasa nema sanci z mainu a jedny expy mit v 14. minute armadu 200/200
Si si jistej? Ja teda ne a docela by me to zajimalo ;) Ale videl bych to, ze na 200/200 se kazda rasa dostane cca nastejno. Btw. nedavno tady byla naka soutez o to kdo vyrobi co nejdriv 50/0 .. 200/200. Jsou "uz" z toho naky vysledky?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 04. pro 2010 21:48:51 

http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... _id=173703

Tady máte taktiku, se kterou se pomocí těch MULE dá dostat na 200/200 ve 13. minutě.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 05. pro 2010 0:26:48 
 ICQ  Profil

A je dost ucina dneska to hral Rikitan proti Devilovi ... :). Sazim pivo na to ze to brzo nerfnou =D.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 05. pro 2010 1:01:23 

Chelios píše:
A je dost ucina dneska to hral Rikitan proti Devilovi ... :). Sazim pivo na to ze to brzo nerfnou =D.

Ja se koukal jen chvili, to bylo na te mape shakuras plateau ? Chvili jsem nechapal, 3 OC v bazi, ale pak jsem pochopil proc to mel kdyz jsem videl ten bio ball :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 05. pro 2010 1:14:53 
 ICQ  Profil

Na shaku se mu to prave nepovedlo jel to na ty mape predtim fakt nvm kera to byla ale devil brada na zemi a roachove v zergskym nebi :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 05. pro 2010 1:24:23 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Uz k tomu mam jen tohle... http://www.youtube.com/watch?v=TG4f9zR5yzY

I'm a white man and terran...coudn't be better.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 218 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina