No to jsem teda hodně zvědav jak tohle dopadne...
Moje postřehy :
1)Nižší build time Phoenixů plus Fungal nefungující na Air... To bude hóóódně drsné v ZvP ... Jsem zvědav jak se teď bude bránit harras základny. Už teď jsou Phoenixové s dobrým Micrem trn v patě a myslím, že to bude ještě horší

2)Bunker je jenom dočasný tak to teď neřešme
3)Já žil v domění, že produkce jednotek z Larev držením hotkeye je featura a ne bug... No každopádně to ještě víc zhoršuje zergské Macro... Už teď bylo někdy problematické uprostřed bitvy překliknout na hatche a držet hotkey... a teď se to bude muset mačkat po jednom... OMG, Zerg je definitvně nejvíc APM náročná rasa a tohle to jenom zhoršuje

4)Změnu u opravujících SCV je dobrá... Uvidíme jak to bude fungovat v praxi...
Celkový dojem je takový... že se modlím aby ten patch v takovéhle podobě nevyšel

Jako vůbec nebrečím nad balancí nebo tak, ale pravdou je, že Zergská variabilita hraní je hodně malá a tohle to ještě zhorší... ZvZ bude opět o mass Mutas... PvZ bude mazec - celá mapa plný observerů a phoenixů lovících Overlordy, takže opět jenom Mutas :-/ PvT bude .... opět mass Mutas kvůli nemožnosti jinak stopnout dropy :-/ ... Jsem z toho takový trochu rozpačitý...
Jinak Stoky, prosímtě neoháněj se nějákýma pochybnýma procentama... Koukni se na průběhy turnajů ( a je jedno, že obě GSL vyhrál Zerg - v GSL1 byla v top 4 : 1Z a 3Z, GSL2 byla jedna velká haluz, ale to že se Foxer dostal na druhé místo jenom s mass marines je velmi směšné ) Teď ten turnaj kam jede Predy - 9T a 1P ... prostě Terani jsou fest silní a variabilní a to je dělá OP .... Ale nebudeme se hádat, že? Každý má svojí pravdu