StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 25. črc 2021 9:39:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Starcraft 2 battle chest
PříspěvekNapsal: ned 20. zář 2015 10:18:30 
Offline
 Profil

Registrován: ned 20. zář 2015 9:33:23
Příspěvky: 1
ahoj mili uzivatelia fora a kamarati hraci mam takyto problem.Moja priatelka mi chcela urobit radost lebo vie ze mam rad akcne a strategicke hry tak mi kupila hru Starcraft 2 battlr chest a poslala mi to do nemecka zabalene v obale no otvoril som obal vytiahol som ale iba len jedno cd na ktorom po jeho instalacii mi vyskocilo prihlasenie na battle.net aj som to urobil a potom to vypitalo kod ale po zadani kodov z obalu cd sa nic neudialo pitalo to stale kod a dolu bola ikonka aktualizuj klikol som a zacalo nacitavat no pocas par sekund vyskocil eror a tam som skoncil sklamany 2 cd na hru som nenasiel a v nitre v brlohu predajni hier mojej partnerke povedal pan tak ze si to mam zevraj stiahnut z internetu naco sme vyhadzovali za hru potom peniaze??? Moze mi dakto kto sa tomu poriadne rozumie poradit ja nieco malinko viem ale uz som z tym velmi dlho nerobil tak nechcem aby som sa niekde zamotal kde nic nenajdem ;) :)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft 2 battle chest
PříspěvekNapsal: pon 21. zář 2015 18:57:44 
Offline
 Profil

Registrován: ned 14. říj 2012 18:36:29
Příspěvky: 41
Zkontroluj, jestli zadavas spravny kod. Taky bych zkusil jiny prohlizec. Pokud jde o to stahnuti, tak to je normalni zpusob distribuce her momentalne, to neni o tom, ze by ti prodavac doporucoval, at si to zpiratis :)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft 2 battle chest
PříspěvekNapsal: úte 22. zář 2015 13:09:19 
Offline
 Profil

Registrován: pát 17. říj 2014 13:40:18
Příspěvky: 27
Ak si dobre pamatam, tak to funguje tak, ze vo vytvorenom konte na BATTLE.net by si sa mal nejako doklikat do sekcie, kde si mozes hru normalne stiahnut na PC.
Na CD sa to neoplati napalovat, lebo od vylisovania po predaj to nejaky cas trva a hra sa medzitym vylepsuje, vyladuje, odstranuju chyby, takze na internete je obvykle najnovsia verzia hry. Kupene CD sluzi v podstate len ako doklad o kupe hry.
Ja mam tiez len jedno CD od SCII. Vsetko ostatne si uz dokupujem online. Na vsetko mi staci ten jeden kod z prveho CD. Ma to vyhody aj v tom, ze hru si mozes nainstalovat v podstate hocikde a nepotrebujes na to CD ktore sa moze pouzivanim poskriabat alebo pokazit.


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz