StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 11. črc 2025 0:28:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 16:38:53 
 ICQ  Profil

Přešel ke Killerovi a povídá: "Cítím v tobě živel. Ohnivý živel."

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 17:59:17 

A ty Johny tobě nechybí odvaha a navíc máš velký duševní potenciál ale ještě se budeš muset více poznat.

//Mimochodem z které jsi rasy Johny //

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 18:36:16 
 ICQ  Profil

"Jak poznat?" zeptal se Johny. Templář na něj hleděl již zase zlatýma očima ale nic neřekl. >Bum< do zavřených dveří něco z venku narazilo. Templář udělal gesto rukou a dveře zmizeli. Za nimy stál kyborg který vypadal jako mutované prase bez rypáku s tlamou plnou zubů ostrých jako pila. Monstrum naráželo hlavou do hlavy kde byly dveře ale nedostalo se dovnitř. Za ním stály vojáci SNH kteří na chodbě přede dveřmi sestavavoly do formace aby měli dobré palebné pole. Dveře zatím držely.

//Jsem člověk.//

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 18:57:25 

V té chvíli jsem si něco uvědomil: "Hele jakto že si tady s náma kecáte a neútočíte na nás a proč je sem nepustíte vždyť jsme jasně viděli že jste s nima??"

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 19:10:35 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

(((Říkal jsem že odteď můžete trochu hrát i za mně... ale už nemám tolik času takže mé příspěvky tu nebudou tak často...)))

"Má naprostou pravdu....Proto se musíte všichni dostat ke mně... a když říkám všichni tak myslím VŠECHNY!.... nějaký dotaz? " Ne jen mě docela zajímá kde teda jsi Karo?" "Blíž než (hlas se vytrácí kamsi do neznáma) si myslíš... sleduj černou cestu...... nesm..íš.. zra... ...di......" na pár sekund jsem se zamyslel... rány do dveří... vše se odehrávalo jaksi mimo realitu.... černá cesta... to mi něco říká... vzpomínky se mi přenesli do dětství...
Bylo jaro... ale to bylo na mé rodné planetě téměř 3/4 roku.... Naše planeta obíhala okolo slunce Nez-hrul což by se dalo přeložit jako "Jasná" Vědci se domnívali že svítí poslední dobou intezivněji a že za nějaký 1000 let by měla zcela vyhasnout.... Jenže to mě tehdy nezajímalo... byl jsem dítě ale poslouchat tyhle výklady ve škole bylo příšerné... "...jenže, jakmuile podle našich vědců zastíní Nez-hrul naše 2 měsíce Salna a Nasla prý nadejde vyhynutí všeho, vše vyroste a také se rozdělí....... den černé cesty..." profesor se zastavil ((( No jelikož jsem toho napsal dost byl bych rád aby někdo z vás dokončil moje vzpomínání ...)))

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 20:02:43 
 ICQ  Profil

Venku se sešeřilo, podíval se na oblohu. S hrůzou v očích se podíval po dětech sedících v místnosti a pak opět na oblohu. Na slunci se objevily dva černé pruhy které se pomalu k sobě přibližovali. Pohlédl ven na náměstí a viděl jak se dav shromáždil a jak vyděšeně sledují slunce. Začala panika. Profesor se otočil k dětem a povídá: "Děti zachovejte klid, hned jsem zpátky." a odešel z místnosti. Děcka se nahrunula k oknu a hledali co profesora tak vyděsilo když uviděli slunce jak je překrýváno černýmy pruhy. Děcka s jekem vyběhla na chodbu kde byly všichni ostatní. Černé pruhy zmizeli, a jakmile se vše uklidnilo na planetu začaly dopadat ohromné objekty z kterých se začalo šířit zelené cosi co připomínalo nějákou travinu a pak se opět sešeřilo ale tentokrát už byly pruhy tak těsně u sebe že to vypadalo že se srazí. O chvíly později se rozezněl rozhlas venku na náměstí který oznamoval: Měsíce zakryly slunce! Opakuji Měsíce zakryly slunce. Na planetu znovu dopadaly meteory z kterých se šířilo zelené-cosi. O 30 minut později stály v hangáru u lodí. Když nastupovali tak se hangár otřásl pod uderem meteoru, strop se zřítil a zasypal skupinu lidí. Poté mladého ASS_Sasin něco udeřilo do hlavy a on ztratil vědomí. Když se po chvíly probral pohlédl z okénka lodi a spatřil že na planetu se řítí další roj meteorů, na planetě zuřila bouře nevýdané síly. Když pohlédl ke slunci viděl že měsíce Salna a Nasla zakrývají slunce. Pohlédl ještě na planetu kde se narodil, kde vyrůstal a spatříl že zpoza planety vyletěla stříbrná loď která posléze zmizela. Poté ASS_Sasin omdlel.

//Doufám že se to bude líbit.//

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 23:11:48 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

YEAH baby! sám bych to nevymyslel líp :lol: aneb teď jsem dost unavený na to abych se zas rozepisoval (0:10 hod.) takže alespoň: Najednou se všechno kolem rozplynulo jako mraky po bouřce... Bušení na dveře.... hukot sirén.... Musíme něco vymyslet! zařval ASS_Sasin...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 23:47:08 

Kain zuřil! Jen co se dostal na krvavou svobodu, hned byl zase uvězněn.
Na letmí okamžik, se ptal sám sebe, kde se ta jeho zuřivost bere a co Templář myslel, že ti to cizinci jsou jeho přátelé?
A že ho zachránili?
Oni?
Pche! Tou noční můrou si musel projít sám! A i tak ho chytají jako divou zvěř! I tak ho jen stále uzavírají a zkoumají!
Kain cítil Templářovu moc. Jak jeho hněv narůstal, bariera slábla a pomalu se měnila v rudě planoucí auru kolem jeho těla. Dva rubíny na Lilithině slze krvavě zářili. Pak náhle bariéra padla a ke Kainovi se konečně dostal hluk z okolí.
Vše kolem se začínalo hroutit a do dveří se někdo dobýval. Byly již značně pomačkané.
Coronis stále stál zády ke Kainovi. „Rychle! Je třeba…“, ale větu nedokončil. Skrz jeho hlavu se objevila dlouhá, lesklá čepel. Z velmi ošklivé rány přes celý obličej začala unikat psi energie. Templář řval až nakonec jeho tělo shořelo v psionickém plameni.
“Nikdo mě nebude zavírat jako zvíře.“, procedil Kain.
Ostatní hrdinové na něho s hrůzou hleděli. Právě odešla asi jejich jediná naděje. Možná si i přáli aby Kain zůstal v bariéře. Nikdo se to však neodvážil říct nahlas.
Dveře povolili a bouchly. Kusy kovu jen umocňovali atmosféru. Naši hrdinové přivítali komando sprškou střel. Ani omítka nezůstala ušetřena, a tak i na zdech se tvořili díry od nábojnic.
Ovšem v těsném závěsu za vojáky se vyřítila ona obluda. S hrozivým řevem se jak lokomotiva řítila na vprostřed stojícího Kaina.
Ten stál, kosu připravenou a pak vyskočil. Ostří a kinetická energie bestie udělala své. Ony dvě půlky se zastavily až těsně před ASS_Sasinem a zanechali na už tak zkrvavené podlaze efektivní čáru.

“Bojovali dobře.“, pomyslel si Kain“,ale ještě musím dostat z noční můry jednoho bojovníka. Mého přítele, bez něhož bych tu teď nebyl. Zdendu.“

Killer pokračoval v ošetřování Johnyho a ASS_Sasin se vzpamatovával ze svého vidění a zkoumal ono stvoření podobající se něčemu mezi démonem a kyborgem.
Až po chvíli si všimli, že Kain chybí…

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 22. zář 2007 8:30:28 
 ICQ  Profil

"Díky." poděkoval Johny Killerovi který měl praxi medika. "Neni zač. Kde je Kain?" zeptal se Killer. "Nevím ale šel skrz tu díru ve zdi." konstatoval ASS_Sasin a ukázal na místo kde ještě před chvílý byly dveře. "Hele umíte se někdo hacknout do počítače?" zeptal se Johny který právě sebral psí známky vojáka. "Peter Smith. Major." přečetl nahlas. "Skusím to, přinejhořším do toho kopnu." prohlásil Killer. "Skus najít Kaina. Musíme vědět kde je." vložil se do debaty ASS_Sasin. "Neoprávněné vniknutí." objevilo se na dispalyi, který posléze zhasnul. "Hmm, Tak tohle se moc nepovedlo." prohlásil Killer. "No tak ho budeme muset najít standartním způsobem." konstatoval ASS_Sasin. "Viděly jste jak nás takřka ignoroval?" opáčil Johny. "Bůh ví co mu v tý nádrži cpaly jako tlumící látky. Je taky možný že je ještě mimo právě z nich." odpověděl Killer. "Nejhorší je, že nevíme co se mu v tý makovici honí. Nebo kam má namířeno." řekl ASS_Sasin. "To je snad to nejhorší co může být. Doufám že se nám ho podaří najít dřív něž se stačí sám zabít." prohlásil Johny a odhodil psí známky na zem vedle těla majitele.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 22. zář 2007 10:02:26 

Najednou se dveře rozletěly a v nich stála naše známá kung-fu holčička,očividně hodně zraněná.Rychle,musíme pryč!

Mezitím daleko i blízko zároveň

Jakmile Zdenda hodil Kaina za dveře,stalo se něco jiného.Něco,co se nemělo stát.Okolí se začalo měnit.Teď už to nebyl gotický hrad.Stál uprostřed ruin kdysi očividně velmi slavného města.Také toto místo na něj působilo cize,ale zároveń tak známě.známěji než Lilithin hrad.téměř jako by to byl... domov?Zdenda tu myšlenku okamžitě zavrhl.I přesto však každým kouskem těla cítil,že je to pravda.A poté se jeho brnění znovu rozzářilo,aby mu osvěžilo paměť.Najednou viděl sebe.A nejen sebe.Viděl sebe,jak jde tímto městem v čele průvodu.Za ním pochodovali hrůzostrašní vojáci.Obyvatelé města jásali a zasypávali jej květinami.Cítil ze sebe sílu.Ano,tehdy dokázal poručit větru i dešti,tehdy byla jeho říše největší na světě,tehdy se mu i samotní bohové klaněli.Ale tento den se to všechno změnilo...

PS:pokračujte v tom někdo pls,mě teď nic nenapadá. :cry:

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina