StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 11. črc 2025 0:17:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: úte 18. zář 2007 13:06:57 

Kain se rozhlížel kolem sebe.Samé kousky lidského masa naporcované na nudličky.Ovšem najednou se něco pohnulo.Kain se otočil tím směrem a to,co uviděl,vážně nečekal.Dokázal ze sebe vypravit jediné slovo:"Sáro?"

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. zář 2007 20:48:18 
 ICQ  Profil

Ze tmavého kouta vystoupila ona asistentka která se před několika málo okamžiky nakláněla nad válcem. Byla potřísněna krvý, vystrašená a strašně se klepala. Její oči, nebesky modré, nedokázaly skrývat strach který byl zjevný už jen při pohledu na ni. Její kaštanové vlasy, stazene do culiku byly slepené krví. "C-cože?" vykoktala ze sebe vystrašená laborantka.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 14:27:47 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Mezitím v neznámé místnosti .....

Kroky se stále ke mně blížily.... Fénix v kleci začal svým zobákem hlodat mřížku.... Srdce mi ale bušilu v normálním rytmu... žádný strach,jen nenávist, kdesi v dálce jsem zaslech známý ženský hlas Poplach, poplach, subjekt unikl z nádrže! Opakuji subjekt unikl z nádrže! Všechny jednotky nechť se přesunou do hlavní místnosti...
zvuk kroků se přerušil... "No vypadá to že tvůj přítel Kain dosáhl sebeuvědomění... hmmm bylo už načase.... No a jelikož asi netušíš o čem mluvím tak ti to řeknu takhle... Tví přátelé tě potřebují... Hlas v mé hlavě poté zmizel... "no už si začínám na tebe zvykat...." řekl jsem si, "ale stále jsi mi neřekla nic co bych už nevěděl..." Zvuky kroků se jakoby vzdálely... Musím jít za nima.... přiběhl jsem ke dveřím... když v tom .... Otočím se vystřelím.
Zvuk zlomeného železa... Fénix se na mně díval naprosto lhostejně. Po chvíli ticha vyletěl ze své zničené klece...
Najednou mě nějaké ruce chytily zezadu za krk.... Cítím jak do mých plic nepřichází kyslík....
"Musím.... se" .... sáhnu do kapsy..... snažím se nahmatat houbu..."mám .... tě" .... vrazím ji hlídači do úst.. "Nažer se šmejde!" Najednou se voják začal pro změnu držet za svůj krk... ohnul se tak prudce až se praštil hlavou o zem....Zůstává ležet na zemi.... Zkouším tep.... ještě žije... ale moc dlouho nebude.... Pospíchám chodbou až jsem došel na na odbočku vedoucí do ..... (Najednou jsem ucítil ohromný zápach krve a jiných tělních tekutin).... nějaké laboratoře... Průhledné dveře jsou pokryty krví která musela vystříknout při přeřezání tepny... připravuju si pistole.... (No trochu jsem se rozepsal.... klidně už pokračujte trochu za mou postavu protože každému je jasné co v té místnosti uvidím :roll: ....)

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 16:35:00 

Mezi tím v neznámé chodbě
Vzbudil jsem se, náhle jsem ustřilel výstřel. Prudce jsem otevřel oči. Ležím na zemi ... přede mnou vidím nějaké tělo ... vztanu jenom pro to abych si znovu lehl před výstřelem z ... MÉ ZBRANĚ!!! "Co to kurva je?" řekl jsem a vedlě mě jsem zahlédl ležet nějakou zbran. Chopil jsem se ji a jediným výstřelem jsem zabil toho člověka který držel mou zbran. Uslišel jsem výkřik, chopil jsem se své zbraně a zahlídl jsem při tom tělo té kung-fu holčičky a rozběhl jsem se za výkřikem. Když jsem zatáčel za roh uviděl jsem Johnyho s prostřelenou rukou jak se snaží pozabíjet ozbrojence kteří se stále hrnou otevřenými dveřmi. Začal jsem mu pomáhat a když jsme poznaly že se neubráníme uviděl jsem dveře nat kterými byl nápis LABORATOŘ NEVSTUPOVAT a i když je tam nápis nevstupovat tak jme neměli jinou šanci já jsem zmáčkl tlačítko OPEN a vběhli dovnitř...

Na druhé straně laboratoře
ASS_Sasin vstoupil a uviděl tam Kaina jak nahý drží kosu a všude kolem jsou rozsekaná kousky něčeho těžce identifikovatelného (nebo tak nějak se to píše) a před ním viděl nějakou ženu která mu někoho připomínala. Když vtom se otevřeli protější dveře a vnich se oběvil Johny a hned za ním Killer.exe a dále slyšel výstřely ...

//Sorry ale taky jsem se rozepsal :D //

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 18:11:37 

...z pohledu Kaina

Kain stále hleděl na postavu, která se ze stínů objevila. Pomalu vstal a vydal se k té překrásné ženě s rudými dlouhými vlasy. Její čistě smaragdové oči ho takřka hypnotizovaly. Stála tam pevně a hleděla na Kaina. Bojová kombinéza, jenž nosili výhradně Duchové, ještě více zdůrozňovala její křvky. C-10 canister rifle (v jedné SC knížce to přeložili jako-kartáčová puška), visící přes rameno, jen umocňoval výsledný obraz.
Kain přistoupil až takřka k ní. "Sáro...", ale víc nedořekl, protože ho rusovláska objala a umlčela svými rty...

x x X x x

Asistentka stálá vyděšeně na místě. Celá se klepala. Subjekt vstal a zamířil pomalým krokem k ní. Byl téměř o hlavu vyšší než ona.
Nešlo odvárátit pohled od jeho prokletých očí.
S hrůzou, úctou a okouzlením na něho hleděla. Celé tělo měl pokryté pomalu zasichající krví, stejně jako slepené bílé vlasy.
Vědela, že tu nemá být, věděla, že by měla utéct, ale její tělo jí zradilo. Připadala si ochrnutá. Jako by její tělo patřilo někomu jinému. Po tváři se jí opět začaly linout slzy. Pohledný démon jí pohladil po tváři a políbil ji...
A však nemohla si nevšimnout příchodu neznámého cizince.
Hluk. Výstřeli!
Z protějších dveří do laboratoře se přiřítili další dva. Subjekt se k nim prudce otočil. To byla její příležitost. Nohy povolily a ona se dala na útěk!

Kain uslyšel výstřely! Jeho smysly opět pracovaly na plné obrátky, do krve se dostával adrenalin. Koutkem oka zahlédl jak rusovláska zmizela pryč. Do dveří se přiřítili dva muži, opětujíc palbu. O přítomnosti dalšího, věděl již dávno.
Nebyl čas! Zakrvácené dveře od příchozích se rozletěli jak domeček z karet. Překvapení útočníci ztuhli. Jen na okamžik. Ale i ten malí okamžik jim byl osudný.
A pak zas to ticho.
Kaina po těle hřála čerstvá krev. Vratil se k zpět do laboratoře. Tři postavy si ho s údivem prohlížly. Kain každého projel pohledem a pravil, "Mám pocit, že vás znám."...

Naposledy upravil Kain de Amedha dne stř 26. zář 2007 22:35:09, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 18:56:34 

No ještě aby ne a něco si obleč. Odpověděl jsem se smíchem hned po tom co jsem se vzpamatoval. Počkej ... umlčel mě ASS_Sasin ... mam takový pocit že něco není v pořádku ... a myslím že to bude tímto místem nevim co to bylo ale taky jsem tu něco zvláštního zažil měli bychom vypadnout, cestou Kainovi ... Svou větu ale nedokončil protože do místnosti právě vstoupil Templář kterého známe z Blizzardu a kolem Kaina se náhle oběvila neviditelná bariéra.
//ASS_Sasine doufám že ti nevadí že jsem za tebe chvíli hrál //

Naposledy upravil killer.exe dne čtv 20. zář 2007 17:00:34, celkově upraveno 3

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 19:03:41 

//Díky. //

Naposledy upravil Kain de Amedha dne pát 21. zář 2007 12:31:50, celkově upraveno 3

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. zář 2007 20:18:44 

// já když to píšu tak moc nepřemýšlím co tam dávám ;) //

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 20. zář 2007 21:04:39 
 ICQ  Profil

Do místnosti zavál ledový vzduch, jako když vás vysadí bez bot na sněhu. Světla která pulzovala rudě najednou pohasla v místnosti byla jen tma a templářovi zlaté oči. "Výborně, opravdu výborně. Nečekal jsem že se vám podaří osvobodit jednoho ze svých přátel...." pronesl po chvíly templář. "Co? Co to kurva meleš? Kaina jsme měli zachránit od začátku." vyjel na něj Johny kterému prostřelená ruka pálila kvůli chladu. "Ještě jeden zbývá. Ale toho musíte najít sami." odpověděl s klidem v hlase templář. "Koho?" zeptal se Killer. Templář neodpověděl. Jen došel ke Kainovi uzavřeném v bariéře. Jeho oči ze zlaté barvy přešli na modrou. "Pozohurodné" pronesl se zaujetím. Stál tam a sledoval Kaina svýma modrýma očima. "Kdo jsi?" zeptal se ASS_Sasin.
"Jsem Coronis". odpověděl a prohlížel si všechny v místnosti....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 21. zář 2007 16:34:48 

Zastavil se u ASS_Sasina a povídá: "Cítím z tebe velkou moc ... větší než si dokážeš přiznat."

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina