Tak já mám klávesnici Razer Arctosa, protože u klávesnic za pár korun se mi poŕád něco podělávalo.
Co se týče myší, tak jelikož jsem hrál poměrně dlouhou dobu CS a celkově jsem spíš FPS hráč než RTS, tak jsem měl nejdříve MX1000 - bezdrát, byl jsem koště a nic jsem si o tom nezjistil - težká, vybila se samozřejmě v nejlepší možnou chvíli - CW, situace 1v1 atd..
, po druhé bych už nekoupil.
Další následovala mx518 na doporučení spousty hráčů a známých - bohužel, měl jsem smůlu a nejdříve mi odešlo kolečko, poté pravé tlačítko a teď začíná odcházet i levé + ty po straně.
Takže jsem si řekl, ze Logitech už v žádném případě a teď je na cestě tahle:
http://www.supergamer.cz/roccat-kone-ga ... 19055.html + podložka Roccat Taito Kingsize
K tomu 3D
- pokud vás nebolí hlava ze sledování 3D filmů, neměl by být problém ani s nvidia 3D vision. Problém je spíše cena. Je potřeba samozřejmě novější grafická karta nvidia, nvidia 3D brýle a monitor LCD se 120Hz obnovovací frekvencí. Teď nevím, jak na tom jsou ceny, ale pochybuji, že se to dá sehnat pod 10.000. Každopádně 3D teprve zažívá boom a proto bych minimálně rok počkal, ceny půjdou dolů a bude větší výběr monitorů + více podporujících her.