StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 12:21:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 20:17:34 

jj přesně to se stalo :) Ale nebudu se už jmenovat zdenda
pS:te´d jsem si ASS-Sasine uvědomil,že si tu dračici pojmenoval stejně,jako jednoho démona z Naruta.

http://ankarlant.myminicity.com/

Naposledy upravil Zdenda dne pát 28. pro 2007 20:37:25, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 20:20:46 

Sasine no proč se sesíla kledba hm ... Bud když nekoho nemůžeš najít,nebo když je pro tebe příliž nebezpečný ;) navíc vzhledem k tý kledbe má na sobě všechny elementály (což draci netušili) takže ted je ještě silnější (onom ale taky draci neví) shit ... a ted sem prozradil hodne ale neva :) jinak je i víc důvodu třeba když te nekdo naštve :-) atd ale tyhle sou nečastější

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 20:30:16 

no sto draků aby prokleli nějakýho de**la mi přijde trochu moc ne to mohly rovnout vyzabíjet půlku nějakýho státu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 20:44:33 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

trikrat slava zdenda je zpátky :) :) :)

Krčma u Gryfa nepařila k největším ve městě, a tak ji musel Insolitus chvíli hledat. Když ale vešel dovnitř byl velice mile překvapen, vkusné dobové prostředí hostince druhé cenové kategorie, živá hudba, pohledná obsluha a všeobecná veselá (u některých stolů až moc) zábava. Insolitus si sedl snad k poslednímu volnému stolu a něco si objednal. Čekal … čekal …čekal. V tom si všiml dvou mužů, hostinského a nějakého muže sedícího na baru. Na tom by nebylo nic moc zajímavého, ale oni se bavily o gryfech. Insolitus rychle vstal a šel k nim. „Promiňte že ruším. Mé jméno je Insolitus.“ oslovil je „Zaslechl jsem část z vašeho rozhovoru.“ Otočil se na toho druhého muže. Vypadal velmi scestovale, po ramena dlouhé kaštanové vlasy, hrubá neoholená tvář, dlouho nepraný plášť, pevná obuv. Ten by o gryfech mohl něco vědět „Vy znáte gryfy??? Viděl jste je někdy???“ Muži se rozzářili oči nadšením „Jmenuji se Johny. Gryfa jsem viděl pouze jednou, ale jsou fantastická zvířata“ Insolitus posmutněl, ale v jeho bledé tváři se to nijak neprojevilo „Škoda . Jedu zrovna do míst kde žijí a hodil by se mi někdo kdo je zná“ „Vy víte kde žijí???“ vyhrkl ze sebe Johny ještě horlivěji „Rád bych jel s vámi, pokud by vám to nevadilo“ Insolitus se zamyslel. Obvykle pracuje sám, ale pomoc se může vždy hodit, kdo ví co se v tomto muži skrývá „To zní zajímavě, pojďme se posadit a trochu o tom pohovořit“ Tim (hostinský) se usmál, tohle bude něco pro jeho kamaráda, ten zas bude vyprávět.

Noc byla dnes velmi temná, na nebi nesvítila jediná hvězda. Vypadalo to že bude pršet. Insolitus i Johny byli rádi že mohou sedět ve vyhřáté krčmě a popíjet dobré pití. Konečně vešel do putyky i Killer se Satyrou. Po chvíli rozhlížení se nalezli Insolita jak se baví s nějakým mužem (Johny, ale toho ešte pár chvil Killer znát nebude). Přisedli si k nim. Insolitus, jak slíbil, obědval to nejlepší jídlo a pití co bylo na skladě a začala bujará diskuze, která nejspíš skončí až nad ránem. Ale nepředbíhejme událostem. Insolitus představil Johnyho a Killera. Všichni vyprávělo něco málo o svých životech. Když se Insolitus zmínil o tom že půjde na sever za gryfy, Johny ihned připomenul že půjde s ním. Killer se zamyslel a pochvíli povídá že by se také rád přidal ……

PS to Killer.exe: a co Satyra, půjde také s námi???

to zdenda: aaaa panika panika co to je za mrak??? a to je tu prave ted s namy (resp nad namy)??? a muzou s tim nase postavy vubec neco udel :-O :-O :-O

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 21:26:20 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

No já Naruta neznám, a jméno dračice mi poradil Killer, takže bijte ho, já jsem nevinný :D

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 21:30:26 

on se mě zeptal na nějaký jméno a já jen tak nahodil Kyuubi a on řekl že to je dobrý já mu říkal že to znamená devítiocasý tak mě ne mě ne nechte mě :shock:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 21:39:03 

Satyra se podívala na Insolita a pak na mě, pak promluvila: "Ale Killere ty nemůžeš, vždyť jsi vyvole... Počkat. Když o tom teď přemýšlím tak proroctví říká že vyvolený bude ovládat všechny techniky ohnivého elementu, takže ty nemůžeš být vyvolený. Ale jak to že... v tý hospodě z tebe doslova plála chakra." "To vám říkám od začátku že žádnej vyvolenej nejsem." Řekl jsem. "Takže moje mise tímto končí ale s vámi jít nemůžu" Řekla. Insolitus ani Johny nechápali o čem mluvíme. "Ale kdo mě bude trénovat?" Zeptal jsem se a smutně se na ní podíval. (jinými slovy jsem udělal psí očka) Ona my pohlédla do očí: "No možná by to nějak udělat šlo ale musím požádat o povolení radu." Jenom co to dořekla tak celá vzplála modrým plamenem a zmizela "Co to!" vykřikl jsem. Johny i Insolit se rozhlíželi kolem a hledali ji. Ani ne za minutu se na místě kde před tím seděla Satyra objevila modrá koule která se postupně zvětšovala až z ní Satyra vypadla. "Tak mám novou misi. Musím pro gildu sehnat jednoho grifa ale ne jenom nějakého obyčejného tenhle se jmenuje Ajani (taky tak neradi vymýšlíte jména?). Zaradoval jsem se a pokračoval v jedení.

PS: Zdendo ty sleduješ Naruta?

Naposledy upravil killer.exe dne pát 28. pro 2007 22:20:19, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 21:41:02 

Killere no tak přeci hlavní padouch alespoň mé části přiběhu (nevím jak to jinak nazvat) musí být silnej ne :-) navíc kdyby byl slabej tak by se na něj proste seslao pár draků a bylo by to ...

Firmar se začal připravovat na cestu za Feghardovou sestrou.Přemýšlel jak jí přesvědčí že Feghard byl jeho přítel,vzal fotku Fegharda a jeho sestry,zdálo se mu to ale málo...Na stolku ještě našel jeho deník který neotevřel ale dal si ho jen do baťohu a začal přemýšlet jak to udělá se zásobama...''Ne...Kultu nic brát nebudu'' přemýšlel tedy dál a po chvilce ho napadlo že když tak nesnáší lidi,tak proč je neokrást???Firmar měl ještě pořád černou mysl po tom co uviděl Feghardův obličej v zajmavém stavu!

Šel tedy do krčny ''GRYF'' (doufam že je to ta putyka jak tam vznikl ten konflikt) po cestě pořádně zmokl,Firmara jako věčina lidí zaujala černá obloha bez hvězd a prudký déšt.Zavrčely dovnitř od putyky a Firmar vešel oklepal se a pověsil si plášt...Najednou všichni ztichly a i Piano přestalo hrát,všichni hned poznali toho ma**ra který se teleportoval na stůl a zabil 4 padouchy ...Všichni na Firmara koukaly i stůl s Killerem,Satyrou,Insoltiusem a Johnym.Killer se pomalounku na klonil k spolusedícím a řekl''To je ten jak sem vám o něj vyprávěl...''.Johny se zasmál a řiká''Ten ma**r jak se sem teleportoval a ?''Johny se nemohl udržet smíchy a začal se jak v*l hřebit na celou hospodu a mlátil pěstí do stolu aby to ze sebe dostal...Firmar se na něj divně podíval a přišel k baru a řekl''Vodu prosím...''.''Eh...Vodu???''Zeptal se hostinskej s divným pohledem na Firmara.''Ano vodu,děkuji''.Hostinskej vlítl do kuchyně a začal hledat vodu na vaření...Firmar viděl ňáké bochníky chleba tak si je skusil teleportovat do baťohu na 5 pokus se mu to povedlo a pak už rači neriskoval.Hostinskej se zrovna vrátil a dal mu sklenici vody na vaření na stůl.''Kolik sem dlužen???''.''Nic to je v pořádku'' pousmal se hostinskej a divne si prohlížel Firmara.Firmar do sebe hodil sklenicy vody,přišel ke stolu kde seděli naši hrdinové a zeptal se jestli si muže přisednout ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 21:48:51 

To Killer.viděl jsem jenom ty díly,co dávají na Jetixu,všechno ostatní,jsem se dozvěděl na té stránce,jak sem na ní odkazoval.

To All:Myslím,že byste měli začít řešit ten mrak nebo to nepřežijete ;)

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 21:56:20 

Kua no jo asi budem muset poprosit Boha at si uprdne a ten mrak odfoukne :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina