StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 14:54:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: úte 25. pro 2007 10:55:14 

...so do I my friend 8-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. pro 2007 15:13:23 

Killere:Neboj taky to jednou vypiluješ ael každej má jinej styl ael i s jednoduchým stylem mužeš zabodovat ;)

Opět v té jeskyni

Neznámá žena ležele na dračici Rawéně ktera spala a z jejích ustních dir vyfukoval jedovatý plyn...Neznámá žena už zamořovala oka...

V kultu

Feghard uložil Firmara do postele,Firmar byl velice vysílen po boji i přitom když zažil delší a namáhavějši,Feghard se na něho smutně usmál a pohladil ho po tváři pak odešel...Šel tou samou chodbou co Firmar přišel,smutně pozoroval obrazy černých draků které byly namalovany před 200 lety ale tentokrát nevyšel ven zahnul do leva pak šel rovně a pak do prava do Knihovny...Otevřel dveře rozhlídl se jestli tam nikdo neni...''Čisto...''Zašetpal si sám pro sebe a odychl si,šel k jakésy osamostatněné knihovně a řekl formuli (nenapíšují sem at nelezu SosinoVždvy do slovníku) vešel dovnitř a knihovan se zase zasunula,dolů vedly dlouho schody ale nic nebylo vidět byla tma ale trošku zpozoroval obrysi loučí.Mávl rukou a v loučích se rozsvítilo sešel dolů...

Opět v jeskyni :-)

Žena už usínala ještě kousek *ííííííííííí najednou uslyšela jakési vrzání dveří
vzhledem k tomu že se skoro spala tak se zlekla a rychle vyskočila pozoruje otevírající dveře a už chápe co se děje ...''Fegharde přítely můj!'' zvolala...Feghard klekl na kolena ale ani ne doklekl a neznámá žena mu řekla''To je v pořádku Fegharde nemusíš''.
''Má paní,ste zakladatelka kultu,draci si vás cení,já sí vás cenim já musím pokleknout když né ze slušnosti tak z vděčnosti,když ne z vděčnosti tak z vašich skůtků prosím dovolte mi před vámí pokleknout...''Řekl Feghard.''Tak dobře Fegharde že si to ty.'' ''Děkuji má pání...''.Feghard věděl na co se neznámá žena zeptá ale ze slušnosti ji to nechal říct''Jaký důvod tě sem přivádí?Stalo se něco?''.Feghard sklonil hlavu dolů a smutným hlasem řekl''Paní .... už je to 150 let co''.Žená ho nenechala domluvit a spustila''Potřebuješ opět dračí požehnání?''.Feghard zakašlal protože věděl že ejho čast nastává''Ne má paní...To je to o čem s vámy chci mluvit pání...Sem zde již dlouho a můj čast nadešel...Prosím dovoltemy odejít...''.Žena se zaděšena na něj podivala vyhrka ze sebe''TO NEMŮŽEŠ!!!Vždyt kdo mě povede ty a Rawena ste mě vedli celou dobu ale hlavně ty si mě vedl!Tys mě učil!Tys mě podporoval!Tys mi vždycky slušně a pravdivě všechno řekl!Tys...''Já vím paní já vím...Prosím dejte my odpočinek'' odpověděl Feghard...Rawenu to zatim probudilo pomalu vstávala a šla za nima...''Fegharde ale,kdo bude tvůj zastupce vždyt ty si ten nejchytřejší!Ten nejrozumnější!Ten nejtolerantnější!''.''Já vím má paní s tímto sem taky počítal mám jednoho schopného a nadaného schopného učně.I jeden černý drak v něm poznal moc...Dovol mi ho at ti ho zítra mužu přínest ukázat...Má paní''.''Tak tedy dobře Fegharde že si to ty...A jak se jmenuje???'.''Firmar...''.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. pro 2007 15:22:12 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

no myslim ze prisel cas abych vam taky trochu predstavil sebe, doufam ze me nevypiskate :D :D :D
no tak smele do toho

Byla hluboká noc, na obloze zářili hvězdy. Takhle jasná noc u dlouho nebyla. On to ale neviděl. Již léta se hvězdy nedívá. Seděl ve ve své pracovně, hluboko v útobách jeskyně, jenž kdysi patřila jakémusi kultu, dnes ale poskytovala utočiště a klidný úkryt jemu a jeho bandě. Seděl za stolem o něčem usilovně přemýšlel. Pomalu vstal od stolu. Byl celkem vysoký a dluhé vlasy, černé jako uhel, mu dosahovali do půly zad. Mrtvolný výraz v jeho tváři podtrhovala jeho bílá pleť. Nosil dlouhý rudý háv s černými runami a na levé ruce železnou rukavici. Nikdy ji nesudával.

Černý spár, banda lupičů a zabijáků, která přepada karavany a olupovala kupce. No ale popravdě řečeno nebyly moc nebezpeční, na většinu "lidí" z bandy nebyla ani vypsána odměna. On, jejich vůdce, měl dnes zlé tušení.

Prudce se rozletěji dveře pracovny. Do místnosti vstoupil vysoký čenoch v tmavé zbroji s velkou palicí na zádech. "Insolite!!! Příteli!!! Nesu dobré zprávy." pravil bez vyzvání. Na Insolitově tváři se objevilo cosi jako úsměv "Baltazare!!! To je dobře že jsi zpět. Povidej, jak to dopadlo s tím alchymistou???". "Výborně" začal horlivě vypravět Baltazar "Překvapení zafungovalo skvěle, nezmohli se žádnou slušnou obranu. V tom voze toho bylo, prodal jsem to za mnohem více než jsme čekali. Už sem rozděli část lupu mezi chlapy". V Insolitových očích zaplála pícha na svého svěřence, již je z něj schopný vůdce. "Dobře, dobře jsi udělal příteli. Dnes se ale měj na pozoru. Měl sem vidění že dnes opět přijdou ...." Už to ale nestihl dokončit. Uprosřed místnoti se hmotnil oblak ohně a z něj vstoupili 2 démoni. Dvě, přez 2,5m vysoké, bestie s rudou kůží a planocím pohledem. Oblečeni do temných zbrojí s obrovskými sekerami v rukou. Na nic se neptali, na nic nečekali. Ihned se vrhli na Insolita. Nejprve vduchem prolétlo nekolik jednodužších útočných kouzel, jenž ani na jedné straně nezpůsobili žádnou škodu. Během toho Baltazar na nic nečekal, vytáhl svou palici, které pojednou začala slabě zářit modrým světlem, a vrhl se na démony. Netvoři se museli bránit a tak na chvíli přestali dávat pozor na Insolita, což se ukázalo jako celká chyba. Insolitus se chvíli soustředil. V jeho rukou se zhmotnila rudá, krvavá koule, která už letěla směrem k nejbližšímu démonu. Netvor se po zásahu složil k zemi s černou spáleninou na hrudi. Druhý démon mezi tím udeřil Baltazara tak silně až jej zahodil a pěkný kus a vyrazil mu jeho zbraň z rukou. Isnolitus viděl jak se zrůda sápe na neozbrojeního přítele. Musel jednat rychle! Rozhodl se že vyčarovat pro něj zbraň. V Baltazarových rukou se náhle zhmotnila vydlička. Tak tohle nečel snad nikdo v místnosti, ale na otázky nebyl čas. Baltazar prudce vsal a zabodl vydličku démonovy zespoda do hlavy. Bestie zařvala až popraskalo sklo o blízkém okolí a upustila svou sekeru. Baltazar ji hbitě sebral u udělal s nezvaným návštěvníkem krátký proces. "Už zase" pronesl Insolitus "Kzaxar mi Krásku snad nikdy neodpustí"

to ASS_Sasin: zatim si budu delat peklo sebe, kdyby ti ale neco nevyhovovalo do tveho budouciho planu tak napis (treba na 199649802) a nejak se dohodnem ;-)

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. pro 2007 18:20:15 

Hmm tak se mi zdá že já sem z vás nejslabší ASS_Sasin má draky za kamarády, Firmar je v kultu a za chvíli bude mít nějakou vysokou hodnost, insolitus má svojí bandu a má (podle mě) silnou magii atd. a co mam já? Koníčka, psa a nemůžu psát asi si taky něco připíšu. Jo a ted pokračuju tam kde sem skončil mimochodem příběh se odehrává v době kdy se Firmar teleportuje do hospody a pomlátí tam tu bandu.

Hmm konečně ráno. Pomyslim si a dojdu si k nedaleké říčce doplnit vodu. Vrátím se, vzbudím psa a koně dám jim vodu a mezi tím si zbalim moje noční stanoviště. Dobalim usednu na koně a vyrazím směrem k městu pes de vedle nás. Dojdem do města a já si namířím do hospody. V poslední době tam trávím docela dost času, když nemužu spát tak mi pivo docela pomůže. Už z dáli je slišet hospodský hluk. Vejdu dovnitř. Hraje muzika všichni chlastají u jednoho stolu sedí nějaký 4 existence, mezi stoly chodili docela sličné dámy roznášejíc alkohol všem zákazníkům. rozhlídnu se a uvidim jeden volný stůl sednu si a čekám, zrovna když my jedna ze servírek přinesla pivo se ozval podivný zvuk celá hospoda stichla. Náhle se na stole kolem kterého seděli ti 4 muži oběvil nějaký člověk, vykřikl něco ve smyslu za černého draka a kopnul do jednoho z těch mužů, ten přelítl celou hospodu. Ach jo už zase copak nic nemužu dělat normálně? Pomyslel sem si. Ten chlap na stole něco řekl a před ním se oběvyl štít a přetáhl dva z nich holí. Jeden spadl vedle mě a drknul my do slolu hlavou a vylil my pivo. Tos neměl dělat! Zařval sem na něj a vší silou mu dupnul do obličeje. Nic z ní nezbylo. Přestal sem vnímat co se děje kolem mně, vstal sem chytnul korbel a šel směrem k baru v klidu sem se vyhnul díce která letěla směrem k tomu co byl na stole, a došel sem k baru a odkopl jednoho chlápka co se krčil za barem (asi hostinskej) a došel sem k sudu s pivem, naplnil si korbel a vypil sem ho až do dna. Tělem mi prošla energie a ucítil sem jak se mi začala hromadit síla v pravý ruce. Ten muž co se tady tak náhle zjevil už zmizel. Rozhlédl sem se po hospodě a tiše sem si řekl: "Ach jo další hospoda do který nebudu moct do konce života vstoupit." A rozeběhnul sem sem se do právě probýhající rvačky. Napřáhl sem se a zařval: "ALKOHOLOVÁ PĚST!" zasáhl sem jednoho člověka a ten spolu s dalšíma dvěma lidmy které cestou nabral vylétl oknem. Tělem se začal šířit adrenalin ale tentokrát bylo něco jinak. Náhle sem pocítil obrovskou bolest po celém těle, pustil sem muže kterého sem držel za hlavu ve vzduchu a svalil sem se na zemzačínalo my být nějak moc teplo. Slišel sem hrozdné výkřiky které pomalu utichali pak sem ztratil vědomý.

Asi mě chytla můza no :D .

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. pro 2007 18:43:48 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

to killer.exe: jen pro upresneni, moje banda je nebezpecna asi jako vykradaci aut, myslim ze bys je vytlouk vsechny sam, jedine silnejsi postavy sem tam ja a Baltazar ;) ;) ;)
(jinymi slovy banda je spise pro dokresleni pozadi meho spolecenskeho postaveni nez ze by predstavovala nejake riziko)

a k ty magii, Insolitus nema nic jinyho

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 25. pro 2007 20:19:35 

V pokoji Kultu Dračí Srdce

Firmara probral zvuk vřízkájícíh dveří které pomalu ale s ramusem otevíral Feghard,Firmarovy málem praskly ušní bubínky ...Firmar byl tak unaven že s bydou zvedl ruku aby ho pozdravil a s bídou otevřel pomalu oči...''Tady sem ti přinesl něco na posilnění...''Řekl Feghard a usmál se.Firmar pomalu do svých třaslavých ruk chytil pohár a napyl se hned mu bylo líp,smutně se podíval na Fegharda kterej zářil radostí...''Fegharde???''.''Ano?'' Firmar sklopil oči a pokračoval''Mám otázku...Zažil sem tolik bojů,víc dlouhých než byl tento,namáhavější než je tento!A přesto mě skolik jako žádnej jinej...Proč???''.Feghard se zamyslel a řekl''Víš...Máme sledovat znamení které nás vedou na spravnu a někdy jedinou cestu jak mužeme přežít,navíc ani se nedivím v jakém si byl stavu,byl si oslabený ale zároveň i posilněný zlobou...''.Firmar se zasmál a řekl ''Jako vždy máš pravdu!''.Feghard se trošku zasmutněl kvuli tomu co mu musel říct''Učni můj ...''
Najednou se otevřeli dveře stál tam strážny a volal:KLAN KREV DRAKŮ utočí!!!
Firmar vstal a Feghard mu řekl ''Pak ti to dopovídám!Teď poď!Musíme bránit náš kult!''

Už sem chtěl dát odhalení jeho tajemství ale proč to trošku neprodloužit a nezamotat ještě víc ? :twisted: :?:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. pro 2007 11:36:10 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Všichni píšete moc hezky, tak proč to nezamotat? Jinak klidně sem pište v dračtině, až se toho zde nahromadí dostatečný počet, tak něco sepíšu.
Navíc, o dračích schopnostech bych dokázal psát hodně dlouho, takže sem, tam napíšu krátkou historku kterou doplním a poučku kterou napíšu vždy v závorce.

"Jseš spokojenej?" Kreont s hnusem kopnul do mrtvoly tvora známého jako Patrak. Patraci mají pár společných rysů s draky, mají čtyři prsty zakončené drápy na každé končetině a také mají podobný tvar křídel, jenže... Patrakové mají asi o polovinu kratší krk, mají na zádech dva páry křídel čož jim umožňuje rychlejší pohyb, jejich zadní končetiny jsou více uzpůsobené pro vzpřímenou chůzi a přední pro držení předmětů nebo zbraní, ovšem jejich drápy jim také bohatě poslouží. Jejich hlava připomíná trochu netopýří, ovšem Patrakové nesají krev, žerou maso, hlavně lidské, ale také dračí. Čímž jsou jedinými stvořeními kteří žerou dračí maso, možná proto jim draci říkají Fael´gro neboli démoni.

Onyx odpověděl:" Já budu spokojenej teprv, až všici draci s patraky chcípnou." Onyx nebylo jeho pravé jméno, byla to jeho přezdívka, jelikož měl na sobě ohromnou plátovou zbroj, kterou nesundával dokonce ani při spaní...
Kreont převrátil mrtvolu patraka aby zjistil příčinu smrti. "Má na sobě dost vošklivé popáleniny, ovšem to by ho nezabilo..." všiml si že má rozpárané břicho třemi spáry.
"Určitě to byl drak, tyhle krvavé stopy vedou do lesa, takže zelený, tělo už je pořádně ztuhlý takže tu může ležet i pár hodin." Drakobijec se zamyslel. "Onyxi, tvoji sázku zruším pojďme do hospody, dnešní den není pro lov vhodný."
"Žádnej nejni vhodnej, ale prokazujeme lidstvu službu, i když si to král nemyslí."

( Drakobijci jsou ve Fangornu a Fangornských lesích, kde žijí zelení draci, jsou bráni jako zločinci a nejčastěji jsou popravováni. Zelení draci útočí na lidi pouze v sebeobraně a lidé je většinou respektují, ovšem bohužel ve Fangornu se občas objevují tajné černé trhy které lační po žaludcích (draci mají dva žaludky) a srdcích pro alchymii, dračích ocasech (afrodiziaka) a také spousta lidí věří že dračí šupiny nosí štěstí, obvykle ovšem pokud je z nich udělána zbroj.)

Kreont odtáhl tělo netvora do příkopu poblíž lesní cesty a vydali se do hospody kde je již čekali jejich další dva přátelé kteří snad měli větší štěstí při lovu.

Částečně skryt, zelený drak ještě chvíli pozoroval dva drakobijce jak od něj odcházejí. Ulevilo se mu. Věděl, že pokud by ho zde našli. Neměl by šanci. Byl sice poraněn tak, že mu pořád tekla krev, ovšem víc ho znepokojovalo jeho protržené křídlo. Nemůže teď riskovat proměnu, jelikož by se mu rána mohla prohloubit, a také pokud se mu blána nezahojí nebude schopen létat. Bude muset jít ke svým druhům pěšky v dračí podobě.

(Draci málokdy bojují na zemi. Tento drak to nebude mít zrovna lehké, drakům se podle závažnosti křídlo může hojit několik týdnů až měsíců. Ovšem jeho zranění není nejvážnější proto odhaduju asi tak 3 - 4 týdny než se mu křídlo zahojí úplně. Dračí křídla jsou tedy nejcitlivější místa a proto drak pokud musí bojovat na zemi, tak si je složí podél těla.)

Můj YouTube blog
Rytíři!

Naposledy upravil ASS_Sasin dne stř 26. pro 2007 12:17:39, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. pro 2007 11:52:05 
 ICQ  Profil

:shock: :o Ja jsem pozadu. To musim dohnat.

Jedné noci, kdy měsíc přechází v uplněk, se v jedné vzdálené hospodě, ve městě kde se každý obával o svoji úrodu. Když se asi okolo 7 hodiny večerní zavíraly městské brány k městu se blížil jezdec na koni. Kůň měl na sobě lehký postroj . Kůň znaven cestou zastavil, jezdec seskočil a poplácal koně po hlavě. Kůň na oplátku zařehtal. Došli do města jezdec dovedl koně ke stájím, vešel dovnitř spatřil prázdnou kóji hned u vrat a zavedl do ní koně, sundal postroj. Kůň zamířil ke krmelci který byl čerstvě naplněný. Jezdec sundal přilbu. Hnědé, na ramena dlouhé vlasy zavlály v závanu větru. Neoholená tvář znavená cestou, ožila pod lehkým vánkem. "Počkej tady Hornádo, za chvíly jsem zpět." pravil jezdec. Kůň zařehtal, jeho světlá srst se zatřpitila ve svitu zapadajícího. Jeho přátelské oči se zaměřily na krmelec. Jezdec zamířil k hospodě, která stála hned vedle hospody. Na štítu nad dveřmi byl vyobrazen tvor který vypadal napůl lev, napůl pták. horní polovina těla byla ptáčí, dolní byla lva. Pod ním bylo napsán U gryfa. "Gryf, to je velice vzácné zvíře. Chtěl bych ho vidět. Ale tihle tvorové žijí velice daleko." pronesl si pod vousy jezdec. Vešel do hospody a uz od dveří zaslechl: "A koho nám to svatí nesou. Zdravím Johny." pronesl hospodský. "Nazdar Time, neměl bys tam něco k jídlu? A nějáký pivo prosím tě." odpověděl přátelsky Johny. "Jo jasně pojď sem přinesu ti to." řekl Tim. Za 5 minut se objevil s pečenou kachnou a škopek piva. Sedli si k volnému stolu a začaly klábosit. "Tak co Johny, co města na východě?" vyzvídal Tim. "Samý děsný smetiště, jednou je to město kriminálníků, jednou je to město svatoušků a pak je to směs dohromady. Jako fakt děsnej bordel. Jen jedno stálo za to. Ale nepamatuju si jak se jmenovalo." vyprávěl Johny. Po chvíly se Johny zeptal: "Nevíš kde žijou Gryfové?"
"Gryfové? Co jsem slyšel někde na severu. Já osobně vyděl jen jednoho ale ten jakmile mě zmerčil tak odletěl." vyprávěl vzrušeně Tim. Po jídle se Johny zvedl zaplatil a řekl: Díky za jídlo Time, jdu si odpočinout po cestě." "Nechceš pokoj? Mám jeden volnej." odpověděl Tim. "Ne díky, přespím ve staji s Hornádem, znáš ho ne?" odpověděl s úsměvem Johny. "No jo, Hornádo, ten kůň má svojí hlavu. Tak dobrou Johny." rozloučil se Tim. "Dobrou Time. A díky." odpověděl Johny. Došel do stájí poplácel Hornáda po hlavě a lehl si do kupy sena. Ani ne za dvě minuty usnul.

//Něco jsem vypotil. Doufám že nevadí že jsem si přidal Gryfa?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. pro 2007 11:58:19 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Ne nevadí. Gryfové jsou úžasní a majestátní tvorové. Drakům se ale rovnat nemohou :lol:

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. pro 2007 12:25:37 

V kutlu

Firmar a Feghard vyšli z místnosti a šli do haly viděly tam něco horšího než je peklo,
všude krev zapáleny obrazy draku a další,pohozené zbraně useknuté ruce,nohy hlavy.Kusy pláštů mágu.Feghard a Firmar na nic nečekali kejvly na sebe a bezeslova si 6smyslem ''Intuici'' předali zprávu kdo kam pujde Firmar šel o kousek dál a viděl jak tam 5 Protivníku dávaj hlavu jednoho člena rady na kůl...Jeden z nich Firmara z pozoroval a upozornil ostatní.

Feghard
Feghard běžel na druhou stranu chtěl se dostat k oltáři a informovat draky a požadat je o pomoc,běžel a zastavila ho noha před jehou nohou.Spadl na zem a praštil se silně do hlavy z pusy mu začala tíct krev.Podíval se kdo mu to udělal...''Gardane?!'' řekl svému nepřítely který ani nepromluvil a schutí do něj pořádně kopl...

Firmar

Firmar se díval na meče jeho soupeřů...Podíval se na mrtvolu velde sebe,sehnul se vzal jeho meč...Za tu dobu přiběhla 2 vlna takže Firmar měl víc soupeřů asi 50 naštěstí přiběhlo 20 stráží z kultu (každej člen z kultu umí aspon jedno kouzlo alespon naké olečení nebo ochrany štít) Firmar a někteří straže si udělaly ochrany štít s velykým křikem se rozeběhli na své nepřátele !!!

Feghard

''Tak se konečně potkávame ty bidný drakomilovče'' řekl Gardan...Feghard se začal smát
''I když mě teď zabiješ hlupaku jeden...K ničemu ti to nebude tenhle celý útok nezvládneš...''.Gardan se jen pousmal a přišlapl Feghardovy ruku a řekl''Toho se ani přítely nebojím....Nejsme zde jediný kdo na vás dnes utočí...'' Gardan se jako typyckej padouch začal smát takovym tim hlasem na zabiti.Feghard se zlekl a myslel jen na Zakladatelku kultu,Firmara a na Draky...''Nako ti ztuhl xicht ty bídaku'' řekl Gardan a hned na to ho pořádně kopl dohlavy až tam křuplo a vyflusl nakej ten Deci litr krve...

Firmar

Firmar bežěl davem nepřatel (54) a přesto že měl štít kterej by lael na určitou dobu se vyhýbal ranám sekal nohy !RUCE!HLAVY!Probodával!Upravoval obličeje pak ale uslyšel jake si vrzaní což ho zastavilo a koukl se ven...''KATAPULTY!!!''Vykřl v tu dobu mu ael došel stít otočil si rychle na nepřitele a díky tomu že se otočil mu neprojelo kopí břichem ale jen rukou...Firmar cítil jak kopí se srazilo z kosti na okolo sebe seslal firebally tedy až na toho s tím kopym věděl že nama dostatke vydrže ale veděl že když je juich tu víc že když jeden cyhtne že jich muže chytnout víc...Jeho protivník s kopim se to kopí snažil vytahnout což Firmarovy udělalo vylikou bolest ! Usekl kopí takže jeho protivník spadl (znate z přetahvoaní lana že?) a pak mu meč zarazil do břicha ... A šel bojovat dál...

Feghard

Feghard už bly celý z říceny pomalu vydechoval duši ''Kdo teda utočí???Když je vás víc???Tvoji mravenci v tvym akvarium'' řekl se smíchem v tonu Feghard ... Gardan řekl tos neměl dělat vzal kus cihly a napřahl ...
Feghard mu řekl ''Zabí mě ! Zabí ! Stejně to mám brzo za sebou !!!''A začal se smát dábělským hlasem v tu chvili si ani neuvědomil co bude s KULTEM !!!'' Gardana to fakt nasralo zvedl Fegharda postavil ho k stěně napřhl se cihlou a !!! Udeřil...Feghard se bez jediné hlásky jen s několikama litrama krve které mu proudili z hlavy se svalil na zem s úsměvem na tváři (tedy dá li se to co mu z té tváře zbylo nazvat tváři) Gardan si an štěstí toho usměvu nevšim (kdo vy co by nasledovalo)

Firmar

Jeden stražní se Firmara zeptal ''Co budem dělat to samy neubráníme!!!''
Firmar na nic nečekal a řekl ''Taky že ne ! Musím se dostat do jedný místnosti a zavolat draky!!! NA POMOC!!!''.Stražník kejvl at de a Firmar bežěl tím směrem co Feghard ...
Běží kouka se a Feghard leží na zemi mrtvej a nad ním stojí nákej muč v zbroji a řekl''Ještě se uvidíme '' Mrkl a lusl prsty a terepoltoval se Firmar seslal ohromnou natlakovou vlnu že to malem barák zbouralo ale bohužel už bylo pozde ... Gardan byl pryč.Firmar se rozeběhl ke Feghardovy objal ho brečel a zařvál ''NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ''

Gardan

Gardan se teleportoval i snákyma vojaka do nezáme mistonsti v kultu.Přistoupil ke stolu sebral velikou krabicy a teleportoval se i s ostatníma pryč ...

Firmar

Firmar říkal náké formule a přitom is v hlavě promítal:POMSTÍM TĚ!POMSTÍM TĚ PŘÍTELY:
Jak dokončil formule zařval na celej kult ''POMSTÍÍÍM TĚĚĚ!!!''Najednou se ale něco dělo neví co slyšel draky...Zvuky draků...Jak je to ale možné?Vždyt kdo je zavolal vždyt je ot nemožne !!!Vždyt přeci nikdo je neifformoval tu mu ale do hlavy přišlo 6 smyslem tvůj vztek a tvá láska k přitely zavolala o pomoc.Vyšel ven a viděl tam spláné katapulty rosekane katapulty popel z těl a krev na chvili se zaradoval ale jak si vzpoměl na Fegharda sklopil hlavu dolu a začal brečet...

Jinak napsal sem tam mravence protože sem je choval :-D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina