Mikesak1983 píše:
zdá se mě to nebo už i lidi v bronzu jsou fakt dobří? Zkoušel jsem to s těma terranama, jak jsi mi radil a z 15 her ani jedno vítězství ... Ten Apollo je dobrej, z toho se něco ponaučím, ale bude to ais dlouhá cesta... Resp. příjde mi to tak, že lidi i v Bronzu, jak lidi před rokem v Goldu ....
Tak to jsi asi nedelal zas az tak uplne jak jsem ti radil.. S kolika marinaky v jakem case jsi zautocil? Myslim, ze tam bude mala odchylka o par minut a par desitek marinaku. Nejlepsi bude, kdyz uploadujes replay.
Salam píše:
Tak to co Ti radil garrett345 je trochu blbost,todle sice fungovalo, ale tak max 2 měsíce po vydání WOL, jako jo, možeš tím někoho překvapit, ale jet to každou hru je podle mě blbost. Pokud to bylo myšleno jako makro trening jako co nejrychlej vyrobit x jednotek,tak to beru ale jako alliny typu 6rax a podobné se fakt už moc hrát nedaj.
Salame z goldu, nerikej mi laskave ze radim blbosti. Samozrejme je to brano jako trenink macra, co jineho by to bylo? A co asi hrac, ktery v bronzu prohraje 10 zapasu v rade potrebuje jineho nez macro, respektive vyrabet jednotky? Ale do platiny te to dostane spolehlive, to jsem si jisty. Mimochodem, pokud chces slyset dalsi blbost, tak hadej jak vysoko jsem se dostal s fast expandem, 10 raxama a utokem s 25 marinakama pred osmou minutou? Coz je opravdu, ale opravdu zakerny cheese, ktery jsem sam vymyslel. Predpokladam, ze reknes, ze se s tim nemuzu dostat ani z bronzu.