Omg to jsou zase moudra...
. Jako útočit na Terrana jenom s půlkou armády a tu druhou půlku nechat u Xel'nagy, aby si trochu odpočinuli, je fakt unikát. Ten Terran musel být naprostej dement, že to neubránil, protože kdyby nebyl, tak tě musel přejet skoro beze ztrát. Protosská amáda je úplně nejvíc nahovno, když ji rozsplituješ, proto jsou proti Tossovi dropy tak silný.
A styl hry mezi Goldem a Platinou rozdílnej není. Záleží vždycky na konkrétním hráči. Možná se akorát Platiňáci snaží hrát trochu víc macro hry, ale takový hráči jsou i v Bronze/Silver/Gold, stejně jako v Diamantu a Master je dost cheeserů a all-inerů.
Reve: V minulé sezoně se ke Starcraftu vrátilo plno hráčů, kteří už dlouho nehráli, proto to dost lidí hodilo třeba o ligu výš, než byli předtím ve WoL. A někteří z těch lidí, kteří se v minulé sezoně vrátili už hrát třeba zase měsíc nebudou, takže se ten ladder zases trochu proháže. Navíc většina lidí v Bronze/Silver hraje třeba jenom 1 za týden, nebo tak, takže ještě nestihli odehrát placement match, takže je možný očekávat, že jak tihle lidi odehrajou placementy, tak se zase v ranku trochu posuneš.
To je moje teorie, ale jestli to tak opravdu je, tak to fakt netuším
. Já osobně sem to v Diamond/Master moc nepocítil. Masteři mi pořád dávají čočku (většinou) a s Diamondama zase víc vyhrávám. Možná to bude problém jenom v nižších ligách, protože když se podíváš na battle.net fórum, tak tam plno lidí popisuje úplně přesně to stejný co ty
.