HelmutStein píše:
Mohu poprosit zkušené (ideálně Z playera)o rady? Přikládám jeden z replayů na shlédnutí. Pokud se najde někdo zkušený, kdo mi těch několik desítek minut věnuje a poradí, tak budu opravdu moc rád. Jsem gold zerg (nový u SC - hral jsem W3 od jeho vydani az do jeho "smrti"). Pokud se nikdo takový nenajde, nic se neděje. Pokud ano, budu mu vděčný.
Zde je zminovaný replay - jedná se o ZvT
http://files.uloziste.com/c625255d8ac726cf/- jezdi scoutovat dronou, idealne asi tou po overlordovi, ovik je celkem pomaly, abys aspon tusil, jestli souper jede bio, mech nebo FE...
- druhyho ovika si posilej nad expu (kvuli bunker/cannon rushum)
- po dodelani prvni expy na ni preposli cast tezby z mainu
- stavet proti helionum lingy neni to pravy orechovy, roach je ta spravna volba + pokud vidis fast factory, tak je to budto fast banshee, thor push nebo siegetank push (+obcas jeste helion harras), takze je celkem dulezity poslat kolem 5-6 minuty sebevrazedneho ovika zjistit, co souper chysta
- delal jsi pomerne pozde lair
- vzdy je dobry mit mezi souperem a svoji bazi nejakyho scouta, abys vedel, kdy na tebe jde, u zerga je to obzvlast dulezity, po jeho expe sis to moc nehlidal
- s tvyma surovinama jsi mohl broodlordy / ultry rozjet mnohem driv
- kdyz souper jede mech, tak se celkem hodi i neural parasit (na thory, pripadne nejak ze zadu na siege tanky)
- pokud jede banshee, tak radsi par mutalisku nez hydry, hydry proti T jsou spatne, aaaano?
- kdyz utocis do zakempeneho terrana, tak se neboj ty armady poslat jeste vic rozprostrene, ti ultralisci sli trosicku ve fronte, ale to uz je spis takova drobnost
- ehm, psat GG, kdyz mas vsechny budovy a na konte 4000/2000?
- snaz se bejt trochu aktivni, vim, ze do mechu se utoci hrozne spatne, ale kdyz ho nechas nakempit na 200/200 s 3/3 upg, tak pak mas teprv problem - nejaky dropy/nydus/harras s mutama/banelingama do tezby by urcite slo provyst