No nejlepsi match proti AI byl 4xzerg vs 4xterran.. na insane.. jsem myslel, ze to nedam nikdy.. moji uplni blbci a enemy chodili krasne pospolu.. a jeste kdyz na insane ma AI vetsi income. Jsem uz uvazoval, ze zahraju ZvZ a TvT, abych mel vsechny rasy ( nechtel jsem hrat zbytecne dalsi zapas, jen 3 .. ale po nekolika vypraskach od AI jsem stejne zahral tak 5-6her
..
Btw, nemate nejaky tip, cim dat AI na insane pod 5min? Me se proste nevzda a musim znicit vsechny budovy a at delam co delam, nejlepsi cas byl nejak 5:20.. zatim jsem zkousel bunkr, canon, marauder, reaper rush.
Btw2: Na mape asi moc nezalezi.. ja odehral vsechny 3v3 a 4v4 na Megatonu.. Zakladny blizko u sebe, takze jsem tem kostatum mohl rychle pomahat^^
a zda se mi, ze ani moc nezalezi na tom, co clovek jede.. jestli mech, bio.. terrani na insane vzdycky pribehnou s chuckama a marinama..pozdejc prihodi ghosty, thory, BC, raveny, vikingy.. skoro vsechny jednotky ve hre..
A sranda take byla pri 4v4 ZvZ hrat tak 40-50min, vsechny expy zabrany a na mape 8x 200 army
.. samozrejme, kdyz nekomu chciplo 100 jednotek, behem 30s je mel zpatky..
prumerne jsem mel 2-3FPS a to jsem to dal vsechno na low.. (mozna proto, ze jsem mel asi 30 brood lordu no..
) takze k tem 8x200 jeste prihazovali ty maly svine.. broodlingove se jim nadava?:)