Enchanter píše:
Tohle sem tak úplně nepatří, hledal jsem hru kam bych šel jako observer (něco se naučit) a neúmyslně jsem se dostal do zápasu s nějakým začátečníkem. (já jsem v bronzu, ale čekám povýšení:-).
Ale zajímají mě dvě věci:
1. funguje někdy void rush? Mě to přijde jako useles build
2. myslíte že jsem mohl udělat něco trošku jinak a lépe? - mějte prosím na paměti, že jsem myšoklik .-/
http://files.uloziste.com/b4059f826e58fcd2/. děkuji
1. Void rush je dobrej, ale jak proti komu, na terrana bych ho asi určitě nepoužíval, ale na takového zerga, který si naplánuje, že pojede roache, tak to je velmi účiné, protože se docela slušnou dobu nemá jak bránit s jeho pozemníma jednotkama a většinou to rozhodne hru, ale já osobně jsem ho nikdy nedělal a ani mě to nijak neláká.
2. Koukal jsme jen na jeden replay "Metalpolis TvP void ray" Wall bych dělal hned od začátku u rampy, takhle tě mohl klidně ten protoss rušnout, kdyby jel zealot push. Od druhé minuty se ti hromadí minerály a nic nestavíš, což je podle mého chyba, ze začátku je třeba každý minerál ihned utratit, tam jde fakt o sekundy, kdy se něco postaví vyrobí atd, teda pokdu nešetříš speciálně na něco, ale to si myslim nebyl tvůj případ. Další věc ve které chybuješ stejně jako většina nových hráčů včetmě mě někdy, zapomínáš na makro, ve 13té minutě už by jsi měl mít 2 těžby, čili expandovat, dále, když jdeš do boje zapomínáš nastavit výrobu a udržovat ji, takže máš 1500 minerálů a nic se ti neprodukuje. Jinak jsi dobře změnil výrobu na marínu + vikingy jakmile jsi odhalil, že jede soupeř VR, asi k tomu jinak není co víc dodat, soupeř byl podle mě hodně lamka, když zkouší void ray rush proti terranovi, kde jeho základní jednotka (marína) je vlastně skoro countra proti voidům.