Lajtra píše:
Tyvole,ale uz toho mam dost...uz me zacina srat ten styl hrani,ze si souper postavi nekde v riti pulku svoji zakladny a jenom ceka,az vytahnu paty ze zakladny,tak mi tam vbehne...
Ted jsem hral proti tossovi..v zakladne nic,jen proby,tos tam vbehnu a bac..vidim,ze mam v zakladne 10 zealotu...
Ja vim,moje chyba,ale kua sopa..
tak to bylo od srdce, obcas mam taky takovy navaly zoufalstvi, kdyz me nekdo podobnym zpusobem prechcije.
onehda se mi stalo, ze souper toss se zaligroval v bazi, objebal to tema vezkama, takze scouting jen pres scanner.
vidim tam takovou standartni zmet, rikam si toss, to bude nekde plna rit voidrayu, trenuju vikingy a hledam, nenachazim, rikam si prdim na to, poslu tam vikingy pristanu a neco postrilim.
doletim tam, obrana nic extra, jen spousta tech vezek, tak pristanu za mineralama a strilim co to da, blizej se stalkeri, zealoti, tak jeste chvili masim, pak vstanu a letim pryc, stalo me to sice vic jak 2/3 vikingu, ale rikam si, ze to zato stalo, zrusil jsem mu ekonomiku, ted tam poslu pozemni army, co se mi zatim natrenovala a dobiju to, jenze v tu chvili nad bazi, 3 VR a 4 carriery
. gg