Sklb píše:
ahoj na tych zerglingov by som ti poradil vyskusat si v chalanges ako sa proti rushu branit. celkom dobre to tam vysvetluju+
moj vlastny typ ak pouzivas scvcka na branenie proti zergom tak oznacis scv kliknes atack na prveho zerga potom shift +atack a oznacis ostatnych zostavajucich lingov. Ostatne sa uz vykona samo

jj, challenges jsem mam vsechny na gold, ale konkretne u tohohle jsem potil krev a nakonec to nejak zplichtil pomoci bunkru a debilni AI, ze oni primarne utocej na CC, coz mi poskytlo trochu casu, cloveci zerg tohle neudela.
jinak ten hotkey A je pro me novinka (ano, jsem blbec, diky za tip) musim to vyzkouset, protoze ty SCV proste nechtej utocit, tocej se kolem, stojej, civej a nechavaji se sezrat, mam mikro na pikacu
GoRum píše:
No vikingove jsou proti mutum spatna volba, na muty vyrob marinu se sanitkou a dostatek thoru. Pak je dulezite mit map control a zjistit kde ma to hejno, jelikoz mutove jsou velice mobilni. A proti protoskemu vzduchu je to zas marina se sanitkou (stim je samozremnost) a vikingove, zde zase je thor dle mne spatna volba. Dale mnej vzdy u sve army ravena kvuli detekci. Uz jsem potkal hodne terranu, kteri skoncili na to ze je vycistili 3 DT nebo ze napochodovali do zakopanejch banelingu.
jono, teda myslim ze mutove zrusej sanitku jako prvni ergo bych se bal, ze to jsou vyhozeny prachy.
Mutove a jejich mobilita je tady muj hlavni problem, jak zmerci nejakou vetsi army na ceste, zautoci na bazi, vykydli to tam a jeste se stihne vratit k obrane sve baze, obcas je to o nervy.
Raveny se snazim tahat, ale je to drahy jak pes
je fakt, ze proti tossum Thora prakticky netaham, Vikingove me tady jeste nezklamali.