inspiroval jsem se nuke videem z jineho vlakna takze spis pro pobaveni
Tomkalhotka píše:
Tohle vejš nefunguje.
A jeste dodam , ze wall na T je spis na obtiz.
asi ne otazka je co mam delat. Ono me to totiz bavi, mam rad hit&run akce, ale jsem louda, moje APM stoji za prd, kazdopadne kdyz se mi podari sladit (vicemene naprogramovat) treba 2-3 maly ale simultanni dropy a do toho treba jeste nuke, mam z toho radost jako malej, ikdyz pak tu hru treba projedu kvuli nejaky jiny kokotine, jsou to takove male radosti vsedniho dne.
Nuke me vubec docela bavi, ale pouzival jsem ho dost neefektivne. Co se mi treba slusne povedlo a to jeste chci doladit je drop nebo pseudopush mariny a za ni ghost. EMP je fajn,ale parkrat se mi podarilo, ze marina udrzela na miste par vterin counter tosse a zaroven jsem privolal nuke primo na "frontu" tesne pred moji linii. nejefektivnejsi je ale atomovka na skurmaz supply nebo pylonu, jedna je spolehlive vyhladi, naopak uplnej waste je to na tezice, vpodstate s nima vzdycky utece (resp. ma urcity kratkodoby vypadek v tezbe a asi i to se pocita, ale neni to az takova prdel).
mimochodem kdyz najdu nekde nasyslenou energii na Orbital commandu, EMP vubec neni od veci, to ze je potencialne treba o 3 muly kratsi se ramcove projevi, navic na me (ne)urovni jsem si vsiml, ze takovy diverzni akce soupere casto vyhodi z konceptu, zacne delat chyby apod.
konecne se mi aspon zacalo darit lip scoutovat. uplne nejvic na terrana plati, kdyz si nekde vsimu, jak tahne do utoku a chytnu ho protiutokem v presunu, prcnu stimp driv nez on.
jako jsem si vedom toho, ze na vasich ligach tyhle moje blbiny asi nefungujou a pusobi spis usmevne, ale ja si s tim u sebe vyhraju a v podstate me ani nevadi, ze jsem v bronzu, protoze je to legranda
(a krom toho tam ocividne patrim
)