Tak to jsem netušil, že Insane AI těží rychleji než člověk. Nicméně pro ty nejlepší z nás by to neměl být problém ukázat na tom "jak se to dělá"
Mě přijde trochu nereálný například zastavit ho na rampě a naběhnout na něj. Vždyť na rampě mohou sekat jen 3 zealoti zatim co do nich střílí celý ball. Fakt bych chtěl vidět jak to děláte. Mě spíš když už tak funguje udělat chargeloty a FF blokovat ústup, protože každej T dělá výstřel-ústup. Nikdo se mi moc na rampu nehrne pokud vidí sentry. A potom je třeba mít na paměti, že FF stojí 50 energie .. což není zadarmo, a každý sentry 100 gasu, nezdá se mi to tak jednoduchý. Ale poslední tři PvT jsem vyhrál openingem na chargeloty + 2 sentry a tím jsem jeho ball spíš pronásledoval než že bych se bránil a snažil se krájet co se dá. Postupně doplnění o pár immortalů a obse.Scoutnuté bio, takže tech na HT a potom postupně přidat pár collosů a happy end. Nejtěžší fáze ale je skutečně ten první push MM kdy mi v jedné hře zbyly jen 2 zealoti. Jak se dojde na HT tak už to celkem jde.