T.iN.T.a píše:
...
Jak psal dobre Pralev, ze zacatku vsicni scoutujou tezicema a tam ma o krapet lepsi zivotnost proba diky stit regenu. Cokoliv dal, uz je jenom dilema jestli natezim navic 300 a nebo se na chvili kouknu do zakladny. Zlata halucinace od sentry:)
Btw. ono ani obetovat rax na scan neni takova slava, protoze sice stoji 150 misto 300, ale zas nez tam Scv dojede a nez to postavi, tak by mozna tech 150 natezilo;) Spis je vyhoda, ze nez rax sestreli tak prozkouma vsechno zakouti zakladny kde se vetsinou schovavaj dulezity budovy.
No, ono scan má luxusní rozsah, kdyby měl rozsah jen té animace, myslím, že by si spousta hráčů oddechla. Člověk rozhodí oba d.templáře, uprsotřed nich naskočí kolečko, ani jeden není v oblasti a umřou(protože to jde ještě dobrý kus za) :-/. Jednou jsem lostnul hru, protože borec scanem zachytil snad 5 pixelů z budovy a zjistil, co jedu, já měl za to, že to neviděl... tahle schopnost "mrknu a nevytáhnu paty z domu" je boží(za tu cenu bych ji klidně bral, dejte mi scan za 300minerálů do Nexusu :P). Nemluvě o tom, když jsou základny "přes řeku"(lost temple, metalopolis), přeletíš jak nic(ok, tam už je to dost o štěstí na spawn).
Halucinace stojí plyn, což tě na začátku moc nepotěší, observer stojí plyn, taky drahé(bavme se o startu, ne když máš 4 expanze ;)). Overseer taky není bezplynný tech, vedle toho je scan směšný +-. Ale kromě animace(resp. rozsahu, buď jedno nebo druhé) s tím problém v zásadě nemám.
Víc mě štve EMP(wtf?! seriously, WTF?!?), směšně levný stimpack a stim u marauderů, dosah healu, pomalá mothership, nechápu, proč v poli od pylonů není vyšší regen štítů(resp. pokud je, nevšiml jsem si, ale mám pocit, že to bylo negováno blizzem), injektování larev(nejvíc gay hned po nadřazenosti T :D). Nic dalšího mne nenapadá, ale určitě bych si vzpomněl, nebýt tak dlouho vzhůru a na cestách :o)