satik píše:
kori píše:
Tak tady je Salame krasne videt, ze i s grilovackou je Z imba picacka rasa aneb 5 mutas won the game
A to byl low silver a ja slightly favored (takze po 7 vyhrach v rade postup opet v peerdeli
)
http://www.uloz.to/12485833/the-shatter ... -sc2replayPri prvni grilovacce jsi mu zabil jen asi 6 dron a navic jsi s tema helionama vyjizdel z baze docela pozde, v te dobe uz mel dron tolik, ze ho to skoro nezpomalilo.
Myslim, ze jsi to prehnal s hellionama -> nemel jsi pak mineraly na antiair (marinaci), na me terrani vetsinou jedou tech hellionu na zacatku jen par (cca 4-8), abych nemoh sirit creep a zabrat treti a jen kdyz bych to fakt podcenil a neco zvoral, tak zkusej harasit mineral lajnu.
Mezitim si samozrejme hodej expu a prepnou bud na mech (s thorama) nebo na marine + tank, pripadne jen MMM, pozdeji jeste casto pridavaj ghosty.
Pokud mam pak bazi vic, tak jen posilaj porad dropy na expy, coz dokaze bejt dost otravny, pokud ty expy jsou na ruznych koncich mapy (i kdyz tam ma zerg 3 crawlery, tak vzdycky se najde misto, ze kteryho muzou utocit na tu expu tak, aby tam crawler nedostrelil
).
Tak já souhlasím s tím co píšeš, jedu ty heliony pozdě a mám jich moc než se běžně dělá, ale to je smysl celého mého snažení proti zergovi, proč? Protože většina Zergů jede v mé a o stupeň vyšší lize mas lingů případně benelingů, věř mi nebo ne za zerga se nejvíce bojím speedlingů v ukrutným množství, cílem tohoto buildu je aby se zerg bál nějak ukrutně expendovat bez slušné obrany a aby jel např. rouche a ne speedlingy, který následně kontruju MMM. Jeden z mých problémů je, že vždy neudělám to co si před zahájením hry přdsevzám a pak je to takový nedotažený, jinak včera mě s tímto buildem 2 zorgové totálně smetli jeden bejvalej diamond co switchoval a druhej to prostě nádherně zavoloval a já to neskautnul. Ale obecně mi to funguje, až to fungovat přestane určitě budu postupovat úplně jinak. Ono já vždy "objevím" něco ultymativního na každou rasu, myslím si, jak teď každýho zničím a budu v za tejden v diamantu, ale tak to neni, vždy se nejdou takový, co mi můj osvědčenej build rozdupou, že ani nevím jak, ale neva, alespoň mě to donutí zkoušet zas něco jinýho. Jiank dropy na zerga vynechávám, páč se bojím mutů, že mě za letu sejmou..
Co se týče antiairu, já věděl že ty muty příjdou a věděl jsem že jich nebude moc, dokonce mi přeletěly nad hlavou když jsem byl u něj v bázi, ale já si jich nevšiml a hlavně sem na ně zapoměl, 3 věže by to řešily uplně v klidu si tedy myslím. Každopádně díky za reakci.