Předně díky všem za tipy a čas.
Stoky píše:
Mikijoy: Premyslis o tom uplne spatne...vsiml jsem si tu jedne veci. Ty jsi ani nemel 200/200 armadu...tak kdyby si jel jen 200/200 sentry tak to das, nebo jakoukoliv jinou hovadinu. Schvalne se koukni na replay kolik si mel probek? Rekl bych ze ses nedostal pres 50...coz by udelalo to ze on stejne je to jako bys tezil ze dvou mineralu...
A kolik tech kanonu mel?? myslis ze by to armada stalkeru s immortalama nezvladla?
Premyslej v tehle chvili o hre jinak...ne jakou jednotku pouzit na kterou ale co muzu udelat lip obecne v te ci v te situaci. Nebude treba misto 5 expanzi na kazde s 10 probama mit 2 na kazde s 25...preci jen se to lip brani...apod.
Opet to zopakuji, countery ma smysl resit az ma hrac zvladle zaklady makra. A "resit countery" znamena ciste pristup, ze jsi prohral kvuli spatnym jednotkam. Jakmile jednotka umi strilet do vzduchu tak jen dobra proti carrierum, coz neni mysleno obecne, ale kdykoliv nez clovek bude aspon v top platinum, ale spis se mi pomalu zda ze v top diamond (kde nejsem ani sam).
V pořádku, beru a respektuju. Nerozumím ale dvěma věcem:
1) Jaký má tedy smysl scoutovat? To se rovnou můžu zakopat a hrát si to svoje bez ohledu na to, co dělá soupeř

Šlo mi o to, že jsem věděl, co soupeř staví, měl jsem čas se na to připravit a chtěl jsem se připravit co nejlépe v rámci možností.
2) Přece pokud nezaberu expanze (nebo je aspoň nebudu hlídat), udělá to přece soupeř a převálcuje mě.
Jinak k replay jsem se bohužel ještě nedostal, takže přesný počet těžičů nevím. Odhaduju opravdu kolem 50 (základnu už jsem měl vytěženou, těžil jsem zlato, ještě jednu expanzi a další rozjížděl). Cannonů měl v každé bázi 15+, šel jsem na něj vždy s cca 30 zealots/stalkers.