Lajtra píše:
Stoky píše:
Nabizi se otazka proc bunker do wallinu?
To bylo kvuli zlingum,Blingy jsem nevedel,ze jede..
Ale to neni jenom o scoutovani,to je spis o tom,ze nevim,co hrat,jak hrat apod
Dnes 3 hry a 3x TvZ a 3x Surrender..
Kdyz si myslim,ze soupere prejedu 8 helionama a on na me zautoci s mutama,tak uz je nekde fakt chyba..
Nejaka ta hra uz odehrana,ale cim dal vic mam pocit,ze nevim,co vlastne hrat..
A samozrejme kdyz se za Terrany nedari,tak premyslim,ze prejdu na jinsi rasu..ale tudy cesta nevede
Predmetem otazky ale nebyl wallin, ale bunker? Opravdu potrebujes da wallinu proti zerglingum bunker? Nestaci ti dva depoty a raxy, nebo depot a 2 raxy? Bunker ma tu vyhodu, ze ochrani jednotky ktere mohou byt zraneny necim za wallem, ale to lingove nemuzou.
A pokud nevis co hrat, tak si zkus nejaky standartni BO. Opravdu doporucuju nejaky standartni BO a ten hrat porad dokola, a ver mi ze se nudit rozhodne nebudes. Protoze prvnich mozna i par desitek opakovani buildu ti bude pomalu otevirat oci, co te muze potkat a jak na to reagovat (Aha ted ma proti me mutalisky, ale to uz jsem videl minule a vim ze musim proste udelat vic mariny apod.). Pokud chces prejet soupere 8 hellionama, tak to chce taky nejake provedeni a prijet tema hellionama kolem 7.minuty, nejdyl v 8....pokud jdes na fast helliony, tak musis dodrzet par veci. postavit rafinery jeste pred raxama, musis na raxech postavit reaktor a pak prohodit rax s factorkou, a musis postavit extra depot (na 35 suply) protoze reaktor na factory ti najednou vezme 4 suply a nikdy se ti nesmi stat ze nebudes mit supply. A navic musis mit ve chvili kdy dostavis factory (resp k ni dostanes reactor) mit 200 mineralu. A pak jen stavis: Suply depot, rax hned jak mas 150 mineralu, hned po raxech factory a hned jak to pujde tak reactor (a nebo bezpecneji marinaka a pak reaktor, ale sdrzis se o cca 10-15 sec) a s tim neustale vyrabet SCV. A dal musis pomalu pocitat s fast mutaliskama, ktery se moc nejedou, ale pokud nescoutujes je lepsi s nima pocitat, takze v prubehu celeho procesu udelat ebay a aspon jeden turet do tezby...mutove muzou priletet tak kolem 6:30-7:00.