Ja mam teda radsi obse nez scan. Pokud toss neni lama tak si stejne klicovy budovy da nekam bokem, nebo rovnou nekam proxy gate a starporty. Dokud neni exp. vic tak se stejne neda scanovat nejak casto a o tom ze je potreba mulama kompenzovat tossovo boostovani prob ani nemluvim. Takze mi prijde lepsi postavit raxy a s tema se proletet. Ze zacatku AA vesinou neni dobra a nez to sunda tak se s tim projede vetsi kus zakladny nez by odhalil scan. A samozrejme 200 je levnejsi nez 300

Obs je sice dostupnejsi dyl, ale proti T se stejne casteji jede 2gate robo nez napr. 4gate a za ty prachy to rozhodne stoji. Oproti scanu je vyhoda v tom, ze si ho zaparkuju u rampy a mam prehled jednak co jede, ale predevsim kdy se da jeho army do pohybu. Jasny, ze kdyz nekdo setri a lita s obsem furt sem tam, ze se driv nebo pozdeji provari

Sestrelit ho pomoci scanu za 300 neni rozhodne zadna vyhra, ale furt lepsi nez ho tam nechat ocumovat. Ideal jeden u rampy a jeden v mainu chceckuje co jede za tech.
btw. Ted sem pri 2v2 dostal terrana a malem sem dojel na DT. Na jednoho sem vyplacal scan a na druhyho uz logicky nezustalo. Eng. bay samozrejme zrovna nepostaveny a stejne pokud si to ten toss aspon trochu hlida tak tu vez ani nedovoli postavit. Zachranil me samozrejme partakovo obs, bejt to 1v1 tak je to GG

btw2: ted koukam, ze jsme vlastne v TvZ vlakne takze dobry OT