Jeremiasz píše:
to mi delaji dost casto, zaligruje me v bazi prida cannon, sentry pro stit, naseka cannony a sysli a sysli, drop je predem odsouzenej k nezdaru, takze to na tosse zkusim jen jednou co nedriv a pak se snazim spis potirat jeho expy, ale je fakt, ze jak ho necham rozjet, uz to neukoucuju, ma po mape rozlezly observery, vsechno vidi, nakombinuje army a templary, pripadne jede jen na VR a carriery coz se jeste obcas da ukousat kdyz je raven, vikingove a aspon 2 BC
nejhorsi je colossus obklopenej stalkerama a za prdeli 3-4 DT s tim jejich stormem, jak posklada tohle vetsinou to uz neumikruju

Měl jsi na mysli asi HT (high templar), ne DT (dark templar - to jsou ti neviditelní).
Když se já objevím jako terran a mám proti sobě tosse, obvykle se ho snažím zničit rychlým úderem marauderů a mariňáků produkovaných ze tří kasáren někdy kolem sedmé-osmé minuty herního času, kdy on ještě nemívá colossy nebo HT, zato já už mám všechna potřebná vylepšení pro pěchotu. Zatím jsem je s tím vždycky přejel, i když jeli třeba 4gate, naopak jako toss jsem se tomu ještě nikdy neubránil... Snad jako jediná možná obraná strategie mi přijde hodit správně force field na rampu a rozdělit soupeřovu army nebo ji zastavit pod rampou. Ale nečekal bych, že tohle proti tobě někdo použije v bronzové lize.

Jeremiasz píše:
dotaz - do jakych upgradu nejcasteji jdete? ja mivam obycejne +2 attack +1 defense pro pechotu a +1 stit a attack pro letadla (ldyz je souper zerg, tak davam prednost upgradum pro thory)
Záleží na tom, jako strategii používám, proti zergovi mech, proti tossům pěchotu, proti terranům mě baví mass raven.

A pokud jsem zerg a spoléhám na mutalisky, tak se vždycky proti terranovi bojím toho, aby neměl kupu mariňáků, kteří jsou se stimem mnohem rychlejší a účinnější než thor. Když terran na moje muty reaguje thorama nebo vikingama, tak mám radost.