Nazdar maniaci, rád by som pridal aj ja pár múdrych slov k tejto téme
Hneď na úvod sa predstavím aby ma zbytočne nečítali majstri v obore, som hráč z bronzu.
2 sezónu som ukončil 3 v skupine, takmer druhý.Je tomu už cez pol roka čo sa snažím dostať do vyššej ligy.
Som hráč, ktorý po desaťroči prešiel z C&C a bol som v ňom ozaj dobrý v dieloch ešte od Westwoodu končiac Zero Hour.
Boli to zápasy hlavne založené na zbere informácii a postavený správnych counterov súperovych jednotiek to bol úplný základ.
Preferujem taktiku nad klikačkou zvanou APM nehrame predsa Call Of Duty ale strategiu SC2 ak sa da za nu povazovať.
Do SC2 som išiel kvôli chválospevom o super balanci a zničení serie C&C známym ničiteľom EA.
Som hráčom za Terranov, proste fandím ľudom.Pozerám rady kde sa dá od Team Liquid až po tento web.
Sú tu rôzne buildy a timingy ktoré su fajn a v erly a mid game sa da snimi hrať vyrovnaná partia oproti iným rasám.
Čo ale ak sa hra presunie do late game? Protosky ball alebo Zerg, ktory switchne na countre Terranskej skladby armady!
Vidím Protos army fajn postavím countre no i tak bez ultimatívneho mikra nemá Terranská armáda šancu, Zerg
ktorý v late game v okamžiku switchne na countre a kým sa pomalá Terran army dostane k jeho base aj v pohode premasiť je silná káva.
Určitý čas som sledoval aj Predyho hry a čo som si všimol jazdí bio ball a snaží sa ukončiť hru najneskôr v mid game.
Buď to teda ja, starý commanďak nechápem pojem stratégia, alebo to s tým SC2 nebude predsa len také ružové a celé SC2 drži len hype a Korea.