kori píše:
Clovece, to je zajimavy
Koukam, ze uz mas taky 3K bodu
TvP mi prijde naprosto v poho. VR zmizely, vsichni jedou bud cols, templare a nebo mass speedloty. Staci drzet krok (macro) a je to naprosto v poho, pokud teda neudela nejakej precizni 4gate a clovek na to neni pripravenej. Ghosta jsem nestavel snad podlednich 50 her, nebyl treba. Trochu problem jsou templari, ale kdyz je dost medivaku, tak se to da (a ted jim jeste seberou amulet
Pro mne nejlehci match.
TvT me neba a je to tak 50 / 50. Kdo ma o vikinga / tank vic. Nuda.
TvZ - bane nebo ultry = konecna
Každej na TvT nadává a mě baví nejvíc, tank viking prakticky nejedu a když zjistím, že to jede soupeř, tak ho většinou párkrát dropnu a je klid, pokud to teda nezjistím když už mám ty tanky před rampou, ale jinak tadle taktika je fakt nuda to uznávám. Ale ať nejsme OT, proti zergovi mi příjde hodně fajn po bunkr rushi, kterej obyčejně odráží těma dlouhejma chapadlama switchnout na benchee, pak dává rovnou GG. Ale co je nejdůležitější ať jede co jede nenechat ho expandovat, jak má 3+expy, tak většinou taky končíma. Řídím se pravidlem max o jednu expu víc než já - pak ho celkem lehce dávám. To se tak lehce řekne...já vím...