StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 21. lis 2024 22:14:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TvZ - strategie, buildy, countre
PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 12:53:58 

Smarja, neres macro a hru jako takovou, zbytek uz jsem psal vyse ;-)

Lepsi kompozici? bane + speedling. hmm, sak rikam, ze je to LOL

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 12:58:23 

Chtel jsem se rozepisovat, ale nakonec na to kaslu. V tehle hre opravdu neni co resit.... tusim ze v pate minute melo byt uz davno rozhodnuto (pro nadchazejici minuty). Cekal si ze ten bunkr ti vyhraje hru? Jinak nechapu, proc si doma uz nic nedelal.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 13:02:09 

kori píše:
Clovece, to je zajimavy :-) Koukam, ze uz mas taky 3K bodu :-D

TvP mi prijde naprosto v poho. VR zmizely, vsichni jedou bud cols, templare a nebo mass speedloty. Staci drzet krok (macro) a je to naprosto v poho, pokud teda neudela nejakej precizni 4gate a clovek na to neni pripravenej. Ghosta jsem nestavel snad podlednich 50 her, nebyl treba. Trochu problem jsou templari, ale kdyz je dost medivaku, tak se to da (a ted jim jeste seberou amulet :-) Pro mne nejlehci match.

TvT me neba a je to tak 50 / 50. Kdo ma o vikinga / tank vic. Nuda.

TvZ - bane nebo ultry = konecna :-)

Každej na TvT nadává a mě baví nejvíc, tank viking prakticky nejedu a když zjistím, že to jede soupeř, tak ho většinou párkrát dropnu a je klid, pokud to teda nezjistím když už mám ty tanky před rampou, ale jinak tadle taktika je fakt nuda to uznávám. Ale ať nejsme OT, proti zergovi mi příjde hodně fajn po bunkr rushi, kterej obyčejně odráží těma dlouhejma chapadlama switchnout na benchee, pak dává rovnou GG. Ale co je nejdůležitější ať jede co jede nenechat ho expandovat, jak má 3+expy, tak většinou taky končíma. Řídím se pravidlem max o jednu expu víc než já - pak ho celkem lehce dávám. To se tak lehce řekne...já vím...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 13:05:34 

Tak naposled. Neresim hru jako celek, ale to, ze 20 bane a pak speedlingu rozbije na attack move vetsi armadu thoru, stim mariny s medivakem, blue helionama a marauderama behem jednz vteriny ;-) To byl ten moment, kterej me totalne rozsekal :-D To, ze prohraju bylo dano uz ve chvili, kdy postavuilo baneling nest, macro, nemacro :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 13:09:36 

Avari píše:
Chtel jsem se rozepisovat, ale nakonec na to kaslu. V tehle hre opravdu neni co resit.... tusim ze v pate minute melo byt uz davno rozhodnuto (pro nadchazejici minuty). Cekal si ze ten bunkr ti vyhraje hru? Jinak nechapu, proc si doma uz nic nedelal.

Pravda, pravda, bunkr rush sám osobě nevyhrává hru, ale dostane zerga pod velkej tlak a hlavně zabrání fást expě, případně zdrží její saturaci, případně ji zničí. Je důležítý v ten moment udělat sám expu a rozjet tech a Kori, todle neni o APM když i já to stíhám:-))) moje apm MAX 50...jinak až dorazím home, tak na ten rep mrknu, páč je mi to trochu divný jak píšeš, že ti to drtí i thory a heliony..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 13:10:54 

Vem si neco na testovani jednotek.... rozestav Thory, tanky a a par dalsich jednotek po mape (ne vedle sebe) a pust na to hromadu banelinga. pak to udelej znovu stim, ze ty jednotky (terransky) nacpi na jeden bod a posli stejnej hloucek bane. Pak snad pochopis, kde je chyba.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 13:12:10 

http://cs.justin.tv/wries/b/281700111

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 13:54:23 

Pekny, dik. Prubeh druhy hry je mi hrozne povedomy ;-) Ale vazne, fakt dobry rady, jeste to nastuduju. napr. upg na tank jsem snad nikdy nedelal. A to posledni je zajimavy. tenhle build ted o Z vidim taky hodne. Takze na ultry thory + maraud, nice :-)

Nejsou dily i na dalsi rasy? :-) Jsem slepej, pod tim jsou dalsi. Konec hrani, jdu cucet a studovat. A pak rovnou do master ligy :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 23:30:10 

kori píše:
Pekny, dik. Prubeh druhy hry je mi hrozne povedomy ;-) Ale vazne, fakt dobry rady, jeste to nastuduju. napr. upg na tank jsem snad nikdy nedelal. A to posledni je zajimavy. tenhle build ted o Z vidim taky hodne. Takze na ultry thory + maraud, nice :-)

Nejsou dily i na dalsi rasy? :-) Jsem slepej, pod tim jsou dalsi. Konec hrani, jdu cucet a studovat. A pak rovnou do master ligy :-D

Tak sem zkouk ten tvůj rep a musím říct, supr ta zrušená expa na začátku a celkově líp bych to nedal, řekl bych že ten zerg byl krapet jinde, než sme my dvaja, on měl těch blingů milion + infestoři+měl si celou armu na jedný hromadě(no já bych ji měl uplně stejně:-)), prostě předpokládám to byl top gold či vejš is not it? BTW, dneska sem dál pár her, hrál jsem skoro jen z bronzema a skoro vše jsem projel, prostě pešek, neumim to...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 20. bře 2011 23:39:01 

Salam píše:
dneska sem dál pár her, hrál jsem skoro jen z bronzema a skoro vše jsem projel, prostě pešek, neumim to...

Hm, já dneska hrál 8 her a všechno mimo jedný jsem dal, ten co mě sejmul byl terran co mě znal tady z fora a nehorázně se mnou vyjebal s tou jejich op pěchotou. :D Nechápu.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 155 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina