elkar píše:
PS: neplést si elkar a eldesan, to jsou jiný ligy.
Nechci se tě dotknout.. ale nehraješ náhodou bronze nebo silver ligu? To od "pralesní" není moc daleko..
k tématu: už když jsem ten OP viděl, čekal jsem, že nic jiného než kritika se tady neobjeví.. což dle mě není vůbec na místě. Neexistuje totiž jedna správná metoda, jakou se SC učit, přístupů může být několik, a zrovna tenhle je mnohem lepší, než rady typu "nejdřív udělej alespoň 5 expanzí, jinak je to o ničem!". Proboha, uvědomte si, že lidi, kterým to je určeno, mají APM někde kolem 20-30 a nějaká rychlá expanze pro ně nemá žádný smysl, jelikož nebudou zvládat ani macro ani micro, natož ještě dělat souběžně v obou CC scv+muly. Naopak se potřebují nadrtit jeden build, který budou hrát stále dokola, až si ho plně zautomatizují a naučí se na něm úplné základy hry - při jakém supply zhruba stavět depoty, jakou produkci je možno uživit z jedné báze, jak kontrolovat jednu skupinu jednotek a zároveň v baracksech stavět další jednotky, jak rychle se nabíjí energie na CC, atd.
Co se týče toho rozepsaného času - ten by měl především sloužit pro kontrolu po hře, zda byl hráč opravdu rychlý jak být měl (pak se může začít soustředit na jiné věci), nebo se mu flákaly SCV, později postavil baracksy...jasně, na tyhle chyby přijde i bez sledování času, ale je dobré vědět, co by mohl mít při ideální exekuci a jestli by to změnilo výsledek hry.
Na závěr k buildu samotnému. Tohle určitě není build, který by nemohl fungovat ve všech ligách, právě naopak. Hlavně jde ale o to, že při patřičném tréninku a vypilování buildu bude fungovat téměř cokoliv.