T.iN.T.a píše:
Ne, ze bych popiral, ze ma T v nekterejch aspektech vyhodu (a v jinejch zase naopak)...
Treba me osobne neprijdou terrani samotni az tak moc OP, spis mi vadi to, ze i kdyz za ne hraje clovek hrozne pasivne a o soupere se prakticky nezajima, expi malo nebo skoro vubec a souper scoutuje co muze, dela expy, stavi armu, tak proste i tak ten terran ve chvili kdy vyleze z baze (smozrejme pokud to neni uz opravdu prilis pozde a nevali se na nej 20 ultralisku), tak pokud ma trosinku stesti (a souperi se nepodari utok banelingu / spatne hodi FF/srom), tak soupere se svoji armou prejede. A coz teprv, kdyz dokaze harrasit, neboji se expit, ma opravdu dobry mikro a poradne scoutuje...
Proste mi prijde, ze na vyhru za terrana je potreba minimum skillu - ostatni rasy vyzaduji mnohem vic premysleni, za T vyhravam asi nejcasteji a pritom mi staci jet proti P/Z porad dokola to same - MMM(G) (maximalne obcas nejaky helion drop nebo banshee harass...), kdezto za Z musim jet lingy/blingy, nejaky muty/hydry na medivacy/banshee/vikingy, roache, infestory a snazit se techovat na ultry/broodlordy a jeste expit po cely mape
T.iN.T.a píše:
A nekdo tu psal neco o automatickym odpalovani zakopanejch banelingu.. Nikdy sem to nezkousel, to se dela pravym cudlikem na explode, nebo jak?
j, stejne jako se autocast nastavuje u jinych abilit, kde to jde (napr. repair)