T.iN.T.a píše:
Bull shit....
Ty mluvíš o koze, já mluvím o voze. A 95 % topiců na tomhle fóru se zvrhne v diskusi o voze, tedy o balancu.
T.iN.T.a píše:
Takovyhle lokalni fora nikdo z blizzu necte a krome toho, ze si vase ego dokaze snaz omluvit/vymluvit, kdyz dostane nakladacku od T, tak vam to (a nam uz vubec ne) NIC neprinese.
Máš pravdu, tohle fórum nikdo z Blizzardu nečte a vzhledem k postům některých místních terranů je to více než dobře. Jediné fórum, které čtou, respektive které respektují při otázkách balancování hry, je tl.net, kde je průměrná úroveň uživatele kolem 1200 diamond a jejich názory tedy mají váhu. Už jsem tohle fórum zmiňoval několikrát, ale doporučuji na něj zajít a pár věcem se přiučit.
Stoky píše:
K balancu hry mam jen jedno. Dokud svetove turnaje budou vyhravat ruzne rasy tak je hra vcelku balancovana. Mozna se stane, ze v jednu chvili po patchi bude mit o 2%navrch ta ci ona rasa (at uz meritkem bude cokoliv)...ale slo mi o to ze ty 2% 99% lidi nema sanci rozeznat.
Ano, to je ten problém. Turnaje nevyhrávají různé rasy. Turnaje výhravají terrani. GSL byl první větší turnaj od vydání hry, který zergové vyhráli. A ono nejde ani tak o to, kdo turnaj vyhraje, ale o to, jak průběh turnaje vypadá. V drtivé většině turnajů mají terrani absolutní převahu v pozdějších fázích, tj. ro8 nebo ro4.
Upřímně, záleží více na tom jakým způsobem rasa vyhrává turnaje, než jestli je vyhrává, ale to by bylo na komplikovanější diskusi.
Stoky píše:
Jen by me zajimalo z jakeho titulu, nebo z jakeho zdroje cerpas veskere sve stiznosti, ondiku?
možná to bude znít namyšleně, ale po teoretické stránce toho o SC2 vím více, než většina lidí na tomto fóru. Sleduju více méně všechny větší turnaje, topicy o všemožných strategiích, diskuse top hráčů, atd. sám hraju někde na úrovni ~1100 diamond, což je podle mě málo, ale na základní pochopení teoretických věcí v praxi to stačí.