ondik píše:
Stoky píše:
Kdybyste se radsi nez flamovani venovali hre. Kazdy kdo nema aspon 1200+ diamond tak by se mel soustredit na svoje chyby nez na chyby blizzardu.
A to je právě naprosto mylný a špatný přístup. Když budu trénovat každý den X hodin denně, tak asmozřejmě budu porážet terrany, se kterými jsem doposud prohrával. Co to vypovídá o balanci? Absolutně nic.
Ja jsem ale nemluvil o balancu hry, ktery je imho hodne dobry (vzhledem k tomu ze pravo na to vyhrat nejvyssi turnaje ma kazda rasa). Ja mluvil o tom, jak lidi resi veci, ktere nema smysl resit. Ve chvili kdy si golden, platinum zerg stezuje ze terran je imba protoze se nedokaze dostat pres jeho siege tank wall. Ja osobne mam tu vyhodu ze jsem velice impulzivni chlorik a vim to o sobe...takze prakticky po kazde prohrane hre a nebo po vydrene vyhrane hre mam chut zabit cloveka co vymyslel void ray, nebo mutaliska nebo treba siege tank...a stezuju si sam sobe jak je to ci ono imba...nastesti ale podobny stav trva maximalne minutu a pak se racionalne ohlednu a muzu hledat zpusoby jak porazit to ci ono. Myslim ze muzu s klidnym svedomim rict ze z tech her co mam zatim odehranych v SC2 jsem si podobnym zpusobem stezoval uz snad na kazdou jednotku ve hre
(Reaper rush, Zealot rush, Stalker blink, Zergling speed, baneling bust, Muta haras, Siegetank, marine stim, marauder stim, fast cloaked banshee, BC, insane hydra dmg atd atd.)
K balancu hry mam jen jedno. Dokud svetove turnaje budou vyhravat ruzne rasy tak je hra vcelku balancovana. Mozna se stane, ze v jednu chvili po patchi bude mit o 2%navrch ta ci ona rasa (at uz meritkem bude cokoliv)...ale slo mi o to ze ty 2% 99% lidi nema sanci rozeznat.
Jen by me zajimalo z jakeho titulu, nebo z jakeho zdroje cerpas veskere sve stiznosti, ondiku?