StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 04. pro 2024 19:25:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 104 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hrani za Zerga
PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 15:50:34 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

ondik píše:
Stoky píše:
Kdybyste se radsi nez flamovani venovali hre. Kazdy kdo nema aspon 1200+ diamond tak by se mel soustredit na svoje chyby nez na chyby blizzardu.

A to je právě naprosto mylný a špatný přístup. Když budu trénovat každý den X hodin denně, tak asmozřejmě budu porážet terrany, se kterými jsem doposud prohrával. Co to vypovídá o balanci? Absolutně nic.

Ja jsem ale nemluvil o balancu hry, ktery je imho hodne dobry (vzhledem k tomu ze pravo na to vyhrat nejvyssi turnaje ma kazda rasa). Ja mluvil o tom, jak lidi resi veci, ktere nema smysl resit. Ve chvili kdy si golden, platinum zerg stezuje ze terran je imba protoze se nedokaze dostat pres jeho siege tank wall. Ja osobne mam tu vyhodu ze jsem velice impulzivni chlorik a vim to o sobe...takze prakticky po kazde prohrane hre a nebo po vydrene vyhrane hre mam chut zabit cloveka co vymyslel void ray, nebo mutaliska nebo treba siege tank...a stezuju si sam sobe jak je to ci ono imba...nastesti ale podobny stav trva maximalne minutu a pak se racionalne ohlednu a muzu hledat zpusoby jak porazit to ci ono. Myslim ze muzu s klidnym svedomim rict ze z tech her co mam zatim odehranych v SC2 jsem si podobnym zpusobem stezoval uz snad na kazdou jednotku ve hre ;) (Reaper rush, Zealot rush, Stalker blink, Zergling speed, baneling bust, Muta haras, Siegetank, marine stim, marauder stim, fast cloaked banshee, BC, insane hydra dmg atd atd.)

K balancu hry mam jen jedno. Dokud svetove turnaje budou vyhravat ruzne rasy tak je hra vcelku balancovana. Mozna se stane, ze v jednu chvili po patchi bude mit o 2%navrch ta ci ona rasa (at uz meritkem bude cokoliv)...ale slo mi o to ze ty 2% 99% lidi nema sanci rozeznat.

Jen by me zajimalo z jakeho titulu, nebo z jakeho zdroje cerpas veskere sve stiznosti, ondiku?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 16:45:30 
 ICQ  Profil

Drzte uz hubu omg! koho zajmaj vase teply nazory na to kdo je a kdo neni OP..... ja bejt admin tak bych to banoval ! tady na tom foru sou uzitecny rady ale taky 3 tuny hoven dete si to flamovat na pralvuv blog nebo si zalozte vlastni topic!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 18:25:51 

Chelios: Zato tvůj příspěvek je věcný, obsáhlý, stručný a každému velice pomůže :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 18:32:59 

Stealman píše:
Chelios: Zato tvůj příspěvek je věcný, obsáhlý, stručný a každému velice pomůže :)

Jeho prispevek je ale bohuzel velice vystizny,lec asi bohuzel i zbytecny.Porad se tu dopi** bude resit,kdo,nebo co je OP,IMBA a kdovi jake zajebane zkratky...
Smutne je,ze ikdyz se zalozi jakekoliv tema,tak to chte,nechte skonci u Terranu...
Kdyby se nato vseci tady na foru vysrali a resili si to treba u sebe na blogu (ted nic proti Pralvovi,to ne.Ja jsem rad za jeho blog a rad si poctu),ale uz me to tu tez pekne sere..
Ja mam pravdu, nee jaa mam pravu,ne jaa ji mam...Jo vole,kde ji mas.. :roll: :roll:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 19:03:27 
 ICQ  Profil

Stealman píše:

zato ten tvuj je opravdu uzitecny a k tomuto tematu :D podiv se na sebe nez zacnes kritizovat jiny...

je tu vubec neakej moderator? nebo admin?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 19:04:47 

Já bych tyhle lidi, co nepovídají vůbec k tématu (Hraní za Zerga - v souvislosti se ZvT), ale místo toho tu nadávají těm, kteří věcně řeší, jak je hra imbalanced, protože hra za Zerga je neskutečně těžší než hra za Terrana, promazal :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 19:09:56 
 ICQ  Profil

A ja bych zas promazal tebe protoze tak ctvrtka toho flamu je vod tebe nebo si ji aspon zavinil ty hej dost ja na to kaslu nebudu tu spamovat kokotiny

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 19:12:49 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

:D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 19:14:22 

Chelios píše:
A ja bych zas promazal tebe protoze tak ctvrtka toho flamu je vod tebe nebo si ji aspon zavinil ty hej dost ja na to kaslu nebudu tu spamovat kokotiny

No já ti nevím. Do chvíle, než ses zapojil do debaty, to pro mě osobně bylo zajímavé čtení - výměna názorů a zamyšlení se. Pak jsi napsal svůj příspěvek, ve kterém jsi začal nadávat a jehož informační hodnota byla nulová a spustilo se "řešení ničeho" (do čehož jsem se pak taky zapojil, přiznávám).

Srovnej si to trochu v hlavě, chlape.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. říj 2010 19:14:38 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Neznám fórum, kde by to trochu žilo a kde by se zároveň nevyskytovaly flamy. Pokud by se tady nevedly pořád dokola hádky o tom, zda jsou terrani OP, tak by se tu zase vedly plamenné diskuse zda Blizzard udělal správně, když nahradil defilery infestorama, firebaty hellionama, zda je early rush poctivou metodou k vítězství, či třeba dokonce zda je lepší komentátor HD nebo Husky. Je to diskusní fórum a je tedy přirozené, že sem bude řada lidí chodit diskutovat a to třeba i velmi bouřlivě. Navíc mi ani nepřijde, že by se ta diskuse rozlézala do všech témat. Samozřejmě, když je téma jako TvP, Hrani za zerga a podobně, tak mi přijde normální v takovém topicu řešit, zda jsou terrani OP, protože nezlobte se na mě, ale ono se to týká tématu daného vlákna.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 104 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina