Ozzy_89 píše:
Jasně že protosský bouřky jsou nahovno. Stojí to tři prdele gasu a pak ti tam bouchne EMP od Ghosta kterej je zadarmo a nastimovaný maraudeři ti to rozpucujou. Terran David Kim se chová přesně tak jako všichni terrani na tomhle fóru kteří mě kamenujou. nejradši by vzali i stalkerovi jednu nohu aby nebyl moc silnej. Všechno by u tossů oslabili a u terranů zvýšili (krom cen).
Jako jo, storm rozhodně není silný jak cyp, ale že by byl až tak k ničemu? Whut? Uvědomuješ si, doufám, že se jedná o naprosto ultimátní věc, vedle které je coloss ferda na hraní.
Ano, bů, EMP... první a zásadní průser je, že buď nevíš, že protivník má ghosta, nebo nevíš, že proti tobě běží s EMP v plánu, nebo si neuvědomuješ, že couvnout a udělat pár archonů taky není blbý nápad(osobně mám templáře tak vzadu, že EMP na ně nedosáhne a když jo, tak už je to ve chvílích, kdy mi to FAKT nevadí(hromada chargelotů)). Každopádně je fajn mít třeba templáře 2 a kus od sebe, aby on ty emp musel plácnout 2 :o)
Ale jo, EMP by mohlo mít nějaký výzkum, ať je bžunda a nemají to tak lehký, šmatláci oškliví :)).