Aklaine tohle je teorie a ideální podmínky a co jako. Je to jediná možnost jak se něco naučit. Další možnost je učit se to praxí, já se všechny jednotky a na co jsou dobré za protosse naučil sám, ale jak vidíš když někdo neví že void je dobrý na thora tak je to problém a hold se mu musí pomoct což nemůžeš popřít a na to je vhodný právě nějaký článek od někoho kdo to ví.
Když tedy uvidíš že protivník jede mass rouche co budeš stavět, gate jednotky + immortaly je klasická odpověď a dle mého nejefektivnější nebo ještě voidi, ale tam je problém že on může lehce přehodit na hydry a ty budeš muset jet úplně jiný tech, kdežto s immortalů na colosy je cesta o polovinu kratší. Jo sorry, já zapomněl, ty pojedeš vlastně na rouche HT+stormy.
Raději co se týče counterů mlč nebo tu rozjedeš další 20ti stránkovou debatu a jako příklad budeš ukazovat jak porážíš hráče z bronzu.
Jináč co se týče TvT zápasů tak fakt drobnosti neznám, už jsme se o tom bavili v jiném topicu, hraju primárně protossy a co je dobré hrát v TvT je mi někde. Jestli tam má pralev chybu tak ho tam doplň do komentářů u něj na blogu a nepruď tady.