jo píšu jak tatar, ale ty mě bavíš, přečti si svou první větu...diskuse je myslím podle vzoru růže:-)))...a už sme tataři 2
btw v bronzu utrácet a těžit nikdo neumí a pokud jo tak už právě neni v bronzu, lidi to řádně neuměj ani v platyně, sem toho příkladem.
A pokud si někdo v bronzu myslí že kecám, tak ať se podívá na výsledek svých her, počítám že ve 20 minutovejch hrách má běžně max +-30 těžičů a o tom to je. Pak ať se každej koukne na to kolik má v průběhu hry nastakovanejch surovin...i s těma 30 těžičema se vsadím, že většina nestíhá utrácet a prachy se hromaděj a co teprve kdyby jich měl 75...to by byl bank
))
Až budete v goldu, tak se mrkněte na to jak dlouho ste v suplybloku...já byl běžně 25 % celkového herního času...zaměřil sem se na to a byl sem v platyně, před tím sem se v goldu dlouho trápíl...pak se stačilo soustředit na opravdu to podstatné a šlo to hned. kantry? rly? když sme se ještě ani nedostali ke skautování? Dyk bronz -silver ani neví co oponent jede, posílá se max jeden skaut na začátku do báze oponenta aby zjistil že umřel a pak do konce hry no scout! Tak k čemu kantry.
Jo ahá sem zalezlej v 2 basu najednou se předemnou vynoří 6 colosu, s hordou zelotů a stalkeru, bleskne mi hlavou že sou na ně dobrý vikingové a začnu stavět letiště? možná ho už mám, super, tak je začnu stavět rovnou, než mi toss spálí celou base, tak když budu mít štěstí, vyletí dva
kantr jak noha.
Jedinej kántr jestli se tomu tak dá říct, kerej je třeba znát, je to, jak odrazit hojný 1 base alliny, kerý sou v bronzu na denním pořádku.