Akord píše:
saltazar píše:
ghostdog píše:
samozřejmě, já taky běžně jedu 9pylon 12gate 13assimilator 14 assimilator nebo později 16 pylon a po dostavění gatu hned CC . vžyť 46:33 už není takový katastrofa ne? někdy se ale zapomenu soustředit na makro když mě nepřítel zezačátku hodně rozptyluje. ale s platiňákama se asi chyby neomlouvají
Můžeš mi říci co je tohle za BO? Nechápu jaké jednotky s tohohle stavíš protože to je zatraceně neefektivní ať jedeš cokoliv.
http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/9 ... 12_Gatewayplus mínus toto,když jsem hrával za tosse,tak jsem ho používal,musíš si uvědomit že je to ekonomic heavy build,pumpuješ probíky,ne armu.
To je ale podstatný rozdíl. To na wiki je standartní build, také ho někdy hraju, ale to co si napsal ty je totálně něco jiného.
Jináč při standartních BO je vše spočítané tak aby se proby stavěly skoro nonstop a přitom se jela i armáda, ovšem chápu že ti to nevychází když si tam hodíš 2 assimilátory najednou. Pokud jedeš voidy či DT házíš první assimilátor ještě před gatou, pokud jedeš něco jiného tak gate, assimilator a cc. Není build nebo aspoň ho neznám kde by se hráli 2 assimilátory za sebou.