Pralev píše:
elkar píše:
Pánové, u týmový hry nefungují konvenční build ordery. Málokdo se na to vůbec zaměřuje, takže rozsah toho turnaje se může ukázat OK.
To že spolu nemusí hrát je asi jasný. Jestli jsem doteď hrál 2v2 v ledderu jako random team, tak prostě si řeknu frantovi že to zkusíme a přihlásíme se.
Asi fakt nemluvíme řečí stejného kmene
Jaké build ordery? Jaké hraní spolu? Mluvím tu o tom, že ten 2v2 turnaj je omezenej na Bronze/Silver/Gold, což podle mého názoru narozdíl od 1v1 nemá opodstatnění, protože i platinovej nebo diamantovej 2v2 tým je leckdy na dost nízké úrovni a obráceně. Ostatně já se ségrou jsme toho živým důkazem, po placement matchích nás to hodilo do Platiny, stále v ní po pár desítkách her jsme, ale naše výkony jsou naprosto nevyrovnané, někdy dáme diamanty a jindy nedáme bronzáky. A co jsem tak slyšel, nejsme zdaleka jediný takový případ.
Aneb kdybychom se účastnili, tak věřím, že by to byly vyrovnaný hry s ostatníma na zhruba stejný úrovni (ono jeden člověk nemůže hrát za dva.. a jak jste viděli v mých hrách na turnajích, nejsem zrovna nejlepší toss pod sluncem
), ale kvůli ligovýmu omezení se nemůžeme zúčastnit.. A zase opačně, když třeba časem bude tour 2v2 pro plat a výš, tak se tam absolutně nebudeme chytat, pokud to budou nějaký sehranější týmy nebo lidi, co třeba hrajou jenom teamovky..