StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 22:05:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Banální otázky pro Vás, pro mě klíčové :)
PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 18:00:59 

Zdravím,
opravdu bych moc ocenil, kdyby jste mi na mé trapné otázky odpověděli. Na fóru jsem je nenašel.
Velmi rád hraju jakékoliv multiplayerové hry, zejména FPS hry.
Chci se zaměřit na strategie, hrával jsem command and conquer generals zero hour ( online ), Red alert a SC1 ( pouze proti PC )

otázky:
1) stáhl jsem beta verzi, při přihlášení mi to píše: Invalid version. Please try again later. Proč :( ?
2) je možnost si nainstalovat demo, betu nebo cokoli, kde bych vyzkoušel jestli mi to šlape ?
3) mám XP (sp3), četl jsem zde na fóru, že někomu to blbne i když má orig. Mám se nějak obávat ?
4) když chci hrát ty turnaje, hledá se to v SC2 v multiplayeru nebo na stránkách battle.net ?
5) jsou někde zveřejněny turnaje nejen z battle.net ? Jako například playzone apod. ?
6) singleplayer hra proti PC, jdou stahovat nové mapy ? Všechny mapy přez battle jsou oficiální ?
7) ze začátku budu vše prohrávat, mám pak šanci se dostat na vyžší pozice v turnajích ? například 30 proher žádná výhra
8) kde zjistím probíhající streamovaná utkání, jsou vždy zde na stránce ?
9) dá se z battle.net vymazat účet a tím pádem začít od znovu ?
10) pomůžete mi ? :(:(:(

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Banální otázky pro Vás, pro mě klíčové :)
PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 18:13:09 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

1) Beta bola uzavreta, takze uz nebude fungovat
2) Ano, mozes si stiahnut cracknutu betu, alebo skusit najst dobrodinca ktory ti venuje "Guest pass" co je vlastne trial key s ktorym mozes hrat 7 hodin
3) Nemusis sa obavat, problemy boli uz vyriesene v patchoch
4) Turnaje ako take su organizovane na inych weboch, ale v SC2 samozrejme existuje bodovany rebricek. Turnaje ale nie.
5) Ano, napriklad esl.eu
6) Nove mapy len oficialne schvalene od blizzardu. Singleplayer kampan zatial nema dodatky, ale existuju aj single custom mapy.
7) Ak nebudes naozaj jeden z najhorsich, budes prehravat cca 50% zapasov. Battle net ti bude vyberat superov na tvojej urovni. Do turnajov sa mozes hlasit bez ohladu na tvoje vysledky v battle.net rebricku. Bud vypadnes, alebo nie :)
8) Tu urcite nenajdes vsetko, skus esl.eu to je asi hlavna stranka pre sc2 turnaje
9) To asi nie, ale nie je dovod cokolvek mazat. Ak sa zlepsis, tvoje umiestnenie v rebricku sa bude menit v zavislosti na tvojich vykonoch. Ani 1000 prehrier nic neznamena. Navyse, rebricek bude cas od casu resetovany a vsetci zacnu bojovat o dobre umiestnenie od zaciatku.
10) Urcite tu najdes desiatky ludi ochotnych trenovat.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 19:49:57 

Chlape co ty smutný smajlíky :)) Starcraft je zábava.

Hlavní na co se teda připrav je, že ať budeš sebelepší, systém ti bude vybírat čím dál přesněji stejně nadané poritnvíky a bude se ti snažit uštědřit každou druhou hru prohru.. :))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 20:05:36 

Na to se opravdu velice těším :) Aspoň člověk získá zkušenosti a ne když hraje proti slabším a myslí si o sobě doví co :)
Smutné smajlíky proto, že se bojím koupi originálky a co když mi nepůjde ? :(
Rád bych si to opravdu někde raději zkusil :(:(
Mám v celku slabej comp: Inetl 2,9 GHZ ( jednojádro ) 1GB ram, Grafika 7600GT ( 256 )
Plánuji do budoucna koupit nějakej herní NB, mohu bez problému na PC SC2 odinstalovat a nainstalovat na NB a hrát dále ?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 20:11:53 

tyjo , tak to se ti to bude možná kousat při 200/200 si myslím že určitě , já to mám na medium a zbytek malé rozlišení , mám 2.2 dvojjádro , 2gb ram , 256 grafiku a 200/200 se mi to trochu kouše

VoiDsc2cast - stream s komentářem. streamuju Ladder , Custom games , showmatche , clan wars. Se spolukomentátorem Eirilem! :)
a k tomu vám budu hrát to nejlepší z DnB co si umíte představit :) - http://www.justin.tv/voidsc2cast

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 20:27:24 

No to nevím, minimální požadavky píšou 1gb ram 2,9 procak a od 7000 GT vejš, na nejmenší detaily bych se do toho měl vlest vpoho ne ? :)
Jinak rozjedu například i Call of Duty: Modern War Fare 2 a myslím si, že SC2 je rozhodně méně náročná hra. Nebo se však pletu ? :))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 21:03:34 

Pokud chcete hrát sc2 na lepší detaily a hry 4vs4 hráčů, tak počítejte už s vyššími nároky na hw, ovšem pro dnešní dobu poměrně zanedbatelnými. Já mám například notebook 3 roky starý a jede mi to v pohodě na nejvyšší.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 21:14:46 

Nehodlám hrát 4v4 maximálně 2v2, rád bych si spíše zaměřil na 1v1 :)
Ale doufám že to můj PC utáhne aspoň trošku, sem tam kousnutí by mi nevadilo, kdyby se to dalo hrát.

Ještě otázečka na battlenetu nemusím hrát pouze s čechama ? Mohu si zahrát s kýmkoli ?
Je tam nějaká doba na čekání než si zahraju nebo je tam takové množství lidí, že hraju ihned ? :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 21:19:02 

Hrajes s celou Evropou. Cekani je minimalni to trochu záleží na denní době.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. lis 2010 21:47:04 

khedeja píše:
Nehodlám hrát 4v4 maximálně 2v2, rád bych si spíše zaměřil na 1v1 :)
Ale doufám že to můj PC utáhne aspoň trošku, sem tam kousnutí by mi nevadilo, kdyby se to dalo hrát.

Ještě otázečka na battlenetu nemusím hrát pouze s čechama ? Mohu si zahrát s kýmkoli ?
Je tam nějaká doba na čekání než si zahraju nebo je tam takové množství lidí, že hraju ihned ? :)

Pokud vím tak hraješ s celou Evropou, ovšem jen v případě že si koupíš evropskou verzi. Můžeš mít třeba verzi pro Ameriku nebo Asii a hrát převážně s nimi. :)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina