GoodWill píše:
k teme: razer su predrazene hracky. kvalitu posudit neviem, ale cena je pre mna neprijatelna.
Souhlas. Ja bych doporucil spis vykaslat se vubec na headsety a koupit si poradny sluchatka bez microfonu, treba naky ty senny. Mikrofon na klips (mam nakej genius), kterej se da koupit do stovky ma kupodivu lepsi zvuk nez 90% integrovanejch mikraku na headsetech a pricvaklej na kabelu od sluchatek slouzi stejne komfortne.
Problem headsetu jako siberia, razer (a obecne vseho od nich) je v tom, ze maj nalepku: "urceno pro PG".
Ziskat takovou nalepku lze radnou medialni masazi, nakym tim sponzoringem a dalsima aktivitama nijak nesouvisejici s technologii jako takovou. S vubudovanym podvedomim "vyrobce PG periferie" staci na prumerny sluchatka/mys nalepit samolepku SC2, pridat nakou tu diodu a prodavat vyrobek za dvojnasobnou cenu, nez by odpovidalo kvalite. Prumerny konzument PG zbozi ma okolo 15ti let, kupuje to z penez rodicu a dotycny hrac pak muze machrovat na spoluzaky ve skole, ze bez patricne predraznyho "pg zbozi" jsou lamy a nedavaji tolik HS/APM kolik by davali, kdyby jim rodice takovy zbozi taky koupili