StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 20:56:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Link(y) pro Zergy
PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2010 18:06:25 

Narazil jsem na utube na zajimave video, kde zergsky hrac popisuje problemy zergu, v pozadi pousti replaye s buildama proti, kterym jsou zergove trosku weakness. Nechci nikomu nutit, ze ten hrac ma pravdu, ale mozna se najde mezi vama par lidi co bude sdilet stejny nazor jako ma on. Ja mezi ne patrim.

Video je v ajine, ale podle me ji zvladne prumerny stredoskolak :lol:

Rozhodne doporucuju pro vsechny priznivce roje 8-) -- Pokud priznivce roje nejste, radeji se na to video nekoukejte! Nechci tu mit diskuzi, kde se budem napadat. Jedine co chci, aby jste napsali, jestli s nim souhlasite ;)

Zde je slibeny link:
http://www.youtube.com/watch?v=qtUcojA4vvQ

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Link(y) pro Zergy
PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2010 19:47:23 

Cau,zajimavy video,ale myslim si,ze autor v urcitych vecech prehani(treba veta ze vlastne vsecky jednotky zergou potrebujou predelat...)...Nektere veci naopak jsou pravdivy a souhlasim s nima(lack of anti-air---boost hyder(HP)...
kazdopadne dik za link.)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2010 20:12:21 

v poslednej dobe tiež hrávam len zergov...a príde to aj mne trochu prehnané,nie sú zas až tak výrazne slabší,ale to s tým anti air je pravda a (nie som si istý či to tam tiež bolo) fakt ma dostáva ako dlho sa im stavá spire,trochu nechápem prečo to tak spravili :D strašne mi robí za zergov problém keď ma harrasia phoenixovia alebo útočia voidi,hydrám som v sc2 nejak neprišiel na chuť čo ma mrzí,v jednotke to bola asi moja oblúbená jednotka

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. zář 2010 20:45:42 

Me nejvic dostaly hydry, zerg ma byt massive rasa => sila v poctu. A ted zere zergum skoro vse 2 supply a larvama se to nestiha :(

Nechapu proc ty hydry tak prekopaly, jsou 2x drazsi a je na ne treba 2x supply a maji stejne hp jak v SC1. Co to ma byt ? Jedina pozemni strelecka jednotka pro zerga (nepocitam roache pac nestrileji air) a vydrzi uplny ... nic! :(
Roachum bych dal aspon range 4 takhle je to skoro melee. (Klidne bych jim orezal hp)
Jak bylo receno, staci kdyz si zlepsis 1-2 jednotky, nemusi se vylepsit vse :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. zář 2010 14:14:28 

antiair v early maji zergove bohuzel desny. Roache a range 3? klidne ;-) Zerg mi se svym burrow pripomina UD z W3, a tam rozdil mezi dobry a spatnym hracem byl v tom, kdo umel zakovat jednotky v cas. U sc2 jsem to nevidel (je pravda ze v mid/late game uz to jaksi nejde stihat, alespon ne s mim apm ;-) ).
Co tam kecal o budovach? Co mu brani delat 2 budovy? Vzdyt zerga stoji uplne smesne castky, a napr. v pripade spire - toto delam vzdy (treba uz jen kvuli rychlosti upgrade, stejen jako ev-chamber). Ale jelikoz zerg do nedavna nebyla ma main rasa (prekvapive terran), tak mohou byt me nazory pouze vystrely do tmy :-)

Tak ci tak, zatim se mi nestalo, ze by mi chybeli larvy :-) v early neni problem spawnit larvy jednu za druhou, a v mid/late (a vice hatchery) staci kdyz si vzpomenu :-) (idealne pred fightem, aby se dalo rychle obnovovat). Jako terran jsem musel stavet raxu jak blbych, za zerga 2+ hatchery, a mam instantne armadu jak prase :-)

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina