Ahoj,registroval jsem se tu tak sem něco napíšu,doufám že to nebude vadit..
1. Jen takový poznatek nebo spíše dotaz k Jimu Raynorovi
No prostě,postava Jim Raynor mě přijde jako by vypadl z oka Che Guevarovi.Mýlím se nebo je to tak a byl inspirací pro tuhle postavu?? (Myšleno jako že Che Guevara byl inspirací pro postavu Jima Raynora,né naopak

)
2.Mám speciální edici Wings of Liberty a po první instalaci jsem to normálně registroval na Battle netu ale pak jsem musel narychlo přeinstalovat Win (dvakrát a pokaždé jsem instaloval i ten Stracraft 2

to dokáže být otravný

) No a od tý doby se mě v menu nezobrazuje ikonka (nebo prostě obrázek profilu) a hlavně achievmenty ani výběr těch profilových obrázků..Někde tady ve fóru jsem četl že to dělá všem ale přijde mi divné že předtím jsem to tam měl..
No a naposled.Žasnu (to doslova a není to myšleno jako výsměch ale jako uznání) že to někdo dokáže hrát i na brutal nebo hard..Já to teda hraju jen chvíli (jedničku jsem nehrál ale příběhové univerzum znám -tedy v rámci možností ,co se prostě dalo zjistit mimo hru) ..
Ale fakt,mám problém dávat některý mise i na medium a teď tu čtu že někdo to dává klidně i na to brutal..To teda máte můj obdiv.Asi jsem na to moc levej,nebo mám pomalý ruce a reflexy,fakt nevím..Prostě,první misi jsem dal na hard v pohodě (prvně mi tam umřel jen jeden voják,ale na podruhé už to bylo vojáků 7 což teda nevím jak jsem odkázal že na poprvé to bylo méně) no a ostatní mise už nedávám (druhou jsem ještě dal) ale třeba ta jak jsou tam infested terrans to nechápu jak to někdo může dát na hard když mě i na medium vždy po nějaké odehrané době (mylsím že noc 3 když se provalí ta spodní "zábrana" zničili ti infested terrané bunker a jeho osazenstvo a už se hrnuli..Fakt to nechápu,nehledě na to že k tomu dát i ty achievmenty (splnit tu misi do 5té noci) se mi zdá jako nesplnitelné

.Jak to děláte?:) Bych chtěl taky

:D:D:D 5.tou noc jsem ještě od splnění úkolu dost daleko a mám už ztráty na obraně...Jinak na medium mě dává počítač uplně lehce..Když hraju v modu vs A.I tak fakt,na medium už nemám šanci..
Nu nic,já si asi budu holt muset zůstat u svého Easy

To bude asi tak vše.Pokud jsem to hodil (tenhle topic) někam kam to nepatří tak se omlouvám..