StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 01. črc 2025 23:35:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Friendly fire ...
PříspěvekNapsal: sob 21. srp 2010 11:01:34 

3v3 hra , ja Z plus dvaja P proti 2 x T + Z . Druhý tým zaútočí na mňa a moji spojenci zaútočia na seba ... ( cca 10. minúta pred mojou bázou - slabo-modrý Z ) :

http://leteckaposta.cz/127036026

alebo

http://hotfile.com/dl/63557218/b17ffa5/LOL.rar.html

Takéto veci sa stávajú len mne alebo to je normálne ?? Mne sa už viac krát stalo aj to že spojenec začal strieľať mojich ovelordov ... ( P.S. : nevedel som na aký server to mám dať , ak treba dať na iný tak napíšte )

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Friendly fire ...
PříspěvekNapsal: sob 21. srp 2010 18:42:19 

ešte sa mi niečo take nestalo... nechce sa mi to ťahať ale tak asi mas len smolu na to si myslim. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 21. srp 2010 18:51:02 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Replay som nevidel, tiez sa mi to nechce tahat, ale sem-tam sa to stava ked je hrac pod tlakom ;)
Tiez uz som par vlastnych zostrelil... proste vidis letiek okolo nejake potvorky a tak na ne das rovno attack... kym zistis ze palis do vlastnych, kludne 1-2 padnu :)

Ale niekedy FF potesi... minuel som rushoval s par zealotmi ineho protossa... on zealotov preskocil a isiel stalkerov, takze som mal silou navrch. To ze som tych jeho stalkerov odmietol nahanat a svoj utok rozdelil (jeden zealot nahanal stalkerov, ostatny kosili proby) ho tak rozhodilo, ze ked poslal utocit proby, tak si omylom klikol na pylon a sam si ho znicil :)

Ak ale hovorime o systematickom napadani spojenca, tak to mas asi smolu. Najlepsia obrana je nehrat random team ;)
Vo vyssich ligach sa to nestava (hrac co naschval prehrava prilis vysoko asi nebude).

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 21. srp 2010 19:22:24 

Ale tak týto spolu bojovali ale minútu , to už nebola nehoda , jeden ešte aj force fieldy hádzal omg , a k tým ligám tomu tiež nerozumiem ako to funguje , 3v3 hrám diamantovú ligu ale keď si potom po hre pozriem spoluhráčov / protihráčov , tak sú často zo zlatej ligy ešte ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 21. srp 2010 19:25:11 

Chce to hrát s kamarády, pak takovéhle retardy nemusíš řešit :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 8:01:01 

V jedne kooperacce co jsem hral, jsem totalne znicil jednoho spoluhrace ^^
3v3. Jsme byli dva T a jeden P. No a ten P sel a zabral 2 expy naraz. Nexus do stredu (neobtezoval se s sutry)
a hned i vsechny 4 VG takze ani jeden T jsme nemohli nikde rozumne postavit CC. Navic byl jeden z krajnich a nestavel skoro zadnou obranu.
Jsem mu psal at to zrusi, ze nemusi zabirat takhle vsechno! Pak bylo pozde, tak ze Nex odstrelim at ho postavi vedle. Nereagoval.
Po te co jsem ho sundal, do me zacal strilet kanony a nadavat ^^;
Tak jsem preventivne znicil pylon jestli se uklidni, ale zacal je stavet dal a utocit... Do toho uz prisly prvni vlny AI.
Na to jsem nemel nervy tak Siege odstrilely jeho hlavni Nexus, pylony a proby ^^
Este par minut pak nadaval, ze jsme noobove a proc utocime na nej a ne na soupere, pak leavnul ^^
No nakonec jsme to dohrali 2v3 v pohode bez tohodle sobeckeho jedince.

Kazdopadne... zajimalo by me, jestli je moznost nejakeho reportu apd... si vemte, ze bude mit nekdo blbej den nebo jen blbou naturu a rozhodne schvalne kazit hru ostatnim, tim ze bude utocit na vlastni (doufam ze se mi to nestane)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 8:27:40 

Report mozny je, ale reportuje s za nadavky, navrhy, vyhrazanie sa a podobne.
Za nefer alebo lame hru urcite nie. To co spravil vam je este v pohode, ja smo sa vcera stretol s inym typkom.

2 vs insane AI - ja toss, on random (zhodou okolnosti tiez toss). Poslal tazit svoje proby a leavol. Proste sa spolahol nato, ze to vdaka kanonom uhram sam a on ma vyhru do statistik bez namahy a straty casu (a presne to sa aj stalo).Viem si predstavit ze takto leavuje jednu hru za druhou a jeho spoluhrac sa chudak snazi aby mal vyhru... on spravi za hodinku aj 50 vyhier. Takychto by som mlatil :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 8:59:52 

Mě se stalo něco podobného, akorát v normál 2v2 league game.. když jeden z oponentů leavnul hned na začátku a nechal toho jednoho ať to odehraje. A to byli ti dva tým a dělali takovoudle humusárnu :/. Rozhodně dabl income pro jednoho hráče znamená rychlejší tech. To že sme dostali bych si sváděl na to že sme spíš lamy, kdyby se mi nestalo i opak a když mi leavnul hned spoluhráč, tak sem s terranem zabil oba protihráče celkem v poho a to byli oba z diamondu tak nevim :/ to share surovin po leavnutí je přinejmenším divný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 9:05:23 

Share surovin je v pohode. Mas aspon aku taku sancu vyhrat (ak ta super necha v klude vytechovat, je to jeho chyba).
Dvaja ludia by mali zvladnut porazit jedneho, aj ked ma k dispozicii 2 zakladne a 2x income. Stale totiz musi robit vsetko sam. Utok na 2 msitach ho musi s mikrom polozit. Ale leavevanie by malo byt trestane prehrou.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 31. srp 2010 11:52:09 

GoodWill píše:
Report mozny je, ale reportuje s za nadavky, navrhy, vyhrazanie sa a podobne.
Za nefer alebo lame hru urcite nie. To co spravil vam je este v pohode, ja smo sa vcera stretol s inym typkom.

2 vs insane AI - ja toss, on random (zhodou okolnosti tiez toss). Poslal tazit svoje proby a leavol. Proste sa spolahol nato, ze to vdaka kanonom uhram sam a on ma vyhru do statistik bez namahy a straty casu (a presne to sa aj stalo).Viem si predstavit ze takto leavuje jednu hru za druhou a jeho spoluhrac sa chudak snazi aby mal vyhru... on spravi za hodinku aj 50 vyhier. Takychto by som mlatil :)

Tohle funguje? Já myslel, že se při opuštění hry rovnou započítá prohra.

Mě tohle také jeden udělal, ale to jsem myslel, že se mu nic nezapočítá. Uhrál jsem to sám, ale příjde mi naprosto nefér, že někdo leavne v prvních vteřinách a započítá se mu i tak výhra.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina