Stoky píše:
steve píše:
No tak třeba já hrál v závěru spíš customky a sem tam i tu platynu (tak pade na pade) i diamant (fakt jen občas:) porážel, takže sem tak nějak spíš doufal v postup:) Jak jistě uznáte, je silver pro mě dost zklamání. Ale jestli mi to bude dávat soupeře ze silveru a goldu, tak si aspoň na chvíli vorazim (a totálně zlenivim:) Ale beztak to bude semej top gold a platina a já budu trčet pořád v Silveru. Ach jo.
Ale to je prave to...nezalezi na tom v jake lize ten clovek je...pokud tobe se trosku dari a jim hodne ne, tak neni duvod nedostat treba i mastera...pokud je clovek opravdu na tiltu a behem dvou dnu bude mit skore 5:25, tak mu to samozrejme bude davat slabsi a slabsi soupere, protoze tak to proste funguje...takze nezalezi proti jake lize hrajes ale jak hrajes (ty a souper). Prirazovani souperu je vec jina nez v jake lize jsi...ja kdyz dam treba 5 lossu v rade tak taky hraju se silver hracema...takze to ze porazis platinu je sice zajimavy boost pro ego, ale takovy hrac ktereho ti to hodi nehraje na platinove urovni (a je fuk jestli si jeho ucet pujcil mladsi bracha nebo je high a nebo je v bad mood a proste na hru sere...). Tim chci rict ze na lize nezalezi, liga ukazuje dlouhodoby "skill" takze pokud jsi v silveru tak zatim na vyssi ligu dlouhodoby skill nemas...takze trenuj a ono to prijde
. Jen to chce nehledat klicky, ze porazis toho nebo onoho ale chce to hledat mista kde se muzes zlepsit...
Jo, jasný. Tu platinu a dia občas porazim v customkách (je mi jasný, že se asi učej nějakej build, nebo něco, jinak bych to nedal, ale párkrát už mi lidi psaly, že na gold by mě teda netipli, spíš něco vejš). Já se k tomu víc stejně nedokopu, žádnej kámoš to moc nehraje a tak nějni moc motivace. V závěru sem se právě dokopal k tomu si udělet nějakej build a ne to tam sázet, jak mi to zrovna přijde (když se chce člověk kouknout do platiny, tak bez toho to asi nejde) a v goldu (celkově) měl víc jak 50% úspěšnost. Je mi jasný, že s dvěma stovkama zápasů člověk toho moc čekat nemůže. Star má tu nevýhodu, že po dvanáctce v práci si prostě nezahraješ.