Jsem LAMA a hraju Starcraft2 asi půl roku. A včera se mně stala taková nemilá, ošklivá věc. Po jedné prohrané hře jsem marně hledal v replay, kde je chyba, jak to, že jsem zase nevyhrál a soupeř přes všechny chyby, co dělal, mě jednoduše převálcoval. Chybu jsem nenašel, zato když jsem proklikal všechny možnosti zobrazení, production, army, units atd., jsem náhodou kliknul na APM!!! A co nevidím: hru jsem prohrál, ale mé APM skončilo na pro mě nevídaném čísle 74!!! Pro upřesnění: jsem stříbrňák, a když se mé APM ve hře přiblíží 50, jsem šťastnej jako blecha. Nelenil jsem, poslal replay, pojmenovaný: jTvZz (P32) premakroval me ale 74 APM!!!, svým třem kamarádům. A začal spamovat všechny trochu známé z SC2, jak jsem se strašně zlepšil a jdu nahoru. I když mě všichni krotili, že o APM to není, cítil jsem se, jako bych vyhrál olympiádu. Než po půl hodině volal kamarád, co sem mu replay poslal: ,, Vole, co blbneš, jsi prohrál, hra o ničem!“ Zarazil jsem ho: „Čum na APM a uč se, věčně tady nebudu!“ Chvilku bylo ticho a kámoš zase: „Máš 42 APM, co má bejt?“ Pustil jsem si znovu replay a nestačil se divit, opravdu jsem měl 41 APM. Po hře, když jsem projížděl replay, jsem si neuvědomil, že mám ve hře aktivované „Color units green“, a proto jsem pořád zelený – a soupeř červený, i když hraju jinak s červenou barvou. Kouknul jsem na APM červeného a hlasitě se jal do světa vykřikovat o svém velkém pokroku a úspěchu… Co z toho plyne? Dvakrát měř, jednou řež, nad nikým se nepovyšuj ani neponižuj. Prostě čum, kam máš, a nedělej ostudu!!!