StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 3:15:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: FPS - Pomerne dobry stroj ale hra ide strasne neplynule HELP
PříspěvekNapsal: sob 20. srp 2011 1:06:46 

Ahojte.

Mam problem s plynulost SC 2 WoL .
Vacsinou mavam FPS medzi 10-20 .
Masinu mam v celku dobru , podla najdenych min a dop. poziadaviek urcite nadpriemernu .

Chcel by som sa spytat ake mate vy FPS v akych detailoch cca a s akym strojom na Win 7.

Ja ma totiz medium a stale mi vypisuje ze mam si dat nizsie alebo vypnut aplikacie pritom ziadne narocne mi nebezia na pozadi len bezne veci ako qip ,torrenty , dropbox , antivirak , firewall .

Mam pomerne novy notebook , ma tak cca 2 mesiace .
I3 2 Jadra 4 Vlakna , 4 GB RAM , Radeon 6630M 1 GB .

Fakt nerozumiem tomu preco mi to tak zle ide , ak ma niekto nejake rady tak sem snimi . Beznu virusovu infekciu mozme vylucit rovno.

Napadlo ze sa mi neprepne vstavana grafika na radeon ked zapnem SC 2 ale to by sa inak prejavovalo typujem. Ale SC 2 mi odporuca texturu medium ( Kde on sam pise ze to je pre 512 VRAM pricom mam 1GB , preto ma napadlo ze mi ostava zapnuta obycajna vstavana Intel Grafika ) ,

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: FPS - Pomerne dobry stroj ale hra ide strasne neplynule
PříspěvekNapsal: čtv 01. zář 2011 16:26:52 

uz jsi zkousel dat detaily nejniz co to jde a take povypinat ruzne ty serepeticky co ve w7 jsou? mam podobny pc a ten win7 mi celkem dost brzdil vykon ... kazdopadne na stolnim , kde by mi to jelo na plne detaily uplne v poho tez jedu na nejnizsi , jak kvuli vysokemu fps , tak kvuli tomu , ze na nejnizsich detailech te nerozptyluji ruzne ptakoviny :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 02. zář 2011 5:45:01 

no me to celkem neprijemne laguje kdyz mi bezej na pozadi torenty, jinak to jedu na phenom II x2 MSI 5770 1Gb a 4 GB ram na ultra detaily a fps se mi pohybuje tak kolem 20-40

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 02. zář 2011 7:06:36 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

TancujuciMedved píše:
Ahojte.

Mam problem s plynulost SC 2 WoL .
Vacsinou mavam FPS medzi 10-20 .
Masinu mam v celku dobru , podla najdenych min a dop. poziadaviek urcite nadpriemernu .

Chcel by som sa spytat ake mate vy FPS v akych detailoch cca a s akym strojom na Win 7.

Ja ma totiz medium a stale mi vypisuje ze mam si dat nizsie alebo vypnut aplikacie pritom ziadne narocne mi nebezia na pozadi len bezne veci ako qip ,torrenty , dropbox , antivirak , firewall .

Mam pomerne novy notebook , ma tak cca 2 mesiace .
I3 2 Jadra 4 Vlakna , 4 GB RAM , Radeon 6630M 1 GB .

Fakt nerozumiem tomu preco mi to tak zle ide , ak ma niekto nejake rady tak sem snimi . Beznu virusovu infekciu mozme vylucit rovno.

Napadlo ze sa mi neprepne vstavana grafika na radeon ked zapnem SC 2 ale to by sa inak prejavovalo typujem. Ale SC 2 mi odporuca texturu medium ( Kde on sam pise ze to je pre 512 VRAM pricom mam 1GB , preto ma napadlo ze mi ostava zapnuta obycajna vstavana Intel Grafika ) ,

mas 32bit win nebo 64?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 02. zář 2011 7:30:09 

64 bit ale uz viem v com bol problem , drbnuty software na priradovanie graficke vyknu priradil tu vykonnu grafiku len sc2.exe a starcraft ii.exe nie , uz ked som to rucne prestavil tak mam cez 100 FPS =)

Momentalne hram na low takze mam 150 fps .

Na low musim hrat koli tomu ze na mape sa mi robia pri lepsej kvalite cierne mnohuolniky a obcas dake priezory kde vydim mapu normalne pricom jednotky vyzeraju vsetky ok . Netusi niekto cim to moze byt ?

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina