Aklain píše:
a zas je neco OP.. ach jo.. kdy uz tohle zmizi z for
clovek co stavi 2x baneling nest si nezaslouzi vyhrat ;D ne ted vazne...
jestli se divis proc si vyhral. .tak si v goldu zaslouzene.... ano.. 30 minut te drtil... protoze touhle taktikou se vetsinou i vyhrava.. ale kdyz dela ve 40te minute porad to same co v 20te.. tak musi byt jasne ze to nemuze dat i tomu nejvetsimu tupci.. nejpozdeji v 25 minute uz mel mit brood lordy nebo ultralisky...
ano.. je celou hru lepsi, protoze ty absolutne nezvladas macro.. neustale plne baracksy a 1000 surovin na ucte..
kdyz jdes utocit tak mas katastrofalne rozlozenou armadu... pri obrane nemluve....
nevim na co si delal jeste ve 30te minute maraudery kdyz roache uz davno nedelal a do zerglingu s mutama to neni moc good.. nemluve o tom ze si armadu mel pokazde namackanou na sobe jako gaye.. takze to ani neslouzilo jako stit pred banelingama aby se nedostali k marinakum tak snadno
hral to uplne katastrofalne ten zerg
kazdej jeho utok byl A and click k tvoji bazi... pak to tak vypada....
Nehodlám se s tebou hádat páč máš recht oba sme hráli tragicky, mě jen přišlo, že sem byl prostě o dost horší, nebejt planetárky, mul....
Jinak sám vidím spostu svejch chyb jako např hrozně pozdě expy, málo výroben, o mikru nemluvím, žádnej scout, ten počáteční debilní haras, žádný dropy, moc věží, + jak píšeš, prostě souhlas, ale o tu tu teď ani moc nejde, každopádně díky za reakci.
PS: píšeš, že to projel páč jel furt to samý, no jo, to jel, ale já přeci taky, navíc když mu to alespoň podle mě fungovalo, dyk sem pokaždý shořel jak sláva indiánů