StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:48:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PvT Protoss IMBA
PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 12:42:04 

Stoky->to je na jednu stranu pravda. Jestli chceš tak můžem večer hru, i když asi nemám šanci. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 13:14:16 

Stoky: Clovece, asi mas pravdu. Zkusim to jednoduse a uvidime. Je fakt, ze v bete jsem jel timhle stylem (+ obcas nejakej ten reaper ze zacatku) a fungovalo to. Pak mi asi ruplo v bedne a nebo jsem dostal na P alergii, nevim :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 13:15:10 

ja delam proti MMM zealoty, zrychlim jim nohy a v kombinace se stalkrama to celkem vychazi... pribehnou k nim a strasne je rezou:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 13:20:41 

Stoky: Zatímco souhlasím s tím začátkem, že MM výborně counteruje tossovi prakticky celou Gateway (ačkoli s těmi Force fieldy se fakt dají udělat na určitých místech zázraky), se zbytkem nesouhlasím zásadně. Je to právě naopak, vidím to i v top replayích i ve svých hrách - dynamické counterování vyhrává hry, ježdění celou hru stále téhož až do zblbnutí ji obvykle prohraje (pokud nejsi v jiných aspektech výrazně lepší než soupeř).

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 13:24:19 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Hmm... ani tu sa neda generalizovat. Ak vsetko sotatne zlyhava, tak mass carrier obycajne vyhrava hru. Nepotrebuju ani ziaden support, len par upgradov ;)
A mozes to ist do zblbnutia.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 14:01:08 

Pralev píše:
Stoky: Zatímco souhlasím s tím začátkem, že MM výborně counteruje tossovi prakticky celou Gateway (ačkoli s těmi Force fieldy se fakt dají udělat na určitých místech zázraky), se zbytkem nesouhlasím zásadně. Je to právě naopak, vidím to i v top replayích i ve svých hrách - dynamické counterování vyhrává hry, ježdění celou hru stále téhož až do zblbnutí ji obvykle prohraje (pokud nejsi v jiných aspektech výrazně lepší než soupeř).

To ja samozrejme souhlasim. Counterovani je dulezite, ale nemam ho proste na prvnim miste. Na prvnim miste mam makro (jelikoz si pod tim lide predstavuji leccos, tak pro me to je delat SCV+utracet penize). Pokud nebudu stihat jak counterovat, tak makrovat, tak si vybiram to s vyssi prioritou. To je rozdil mezi top a mid hracem. Top hrac uz ma zvladnute makro a muze se soustredit na jine veci. Ja osobne se nachazim na hranici, ze zacinam zvladat makro...

Ted sem si zahral jednu hru a nahodou me to na ladderu hodilo tosse, tak sem zkusil proste MM. Nerikam, ze jsem nejaky skiller ani ze souper je nejaky skiller, ale byla to hra ja 1280diamond vs. Radex 1360diamond. Jen dve veci k me hre, drobinek me to lagovalo (je to trosku videt asi v case 5:40, kdy muj marinak nezvladl jednoduchy orbwalking, nebo jak se tomu v SC2 rika), takze sem se vykaslal na mikrovani (byl tam jeste jedem pokus kitovat zealoty, ale proste to neslo) a nevsimejte si presaturovaneho goldu, to jsem trosku nesledoval :D

Btw. v te hre je i videt, jak jsem "nestihal" myslet na vedlejsi veci (cimz muze byt treba prave counterovani), uplne sem zapomel, ze na +2upg potrebuju armory a ve chvili kdy sem chtel stavet armory sem zjistil ze vlastne nemam ani factory :D nakonec sem se k +2upg ani nedostal, protoze sem se soustredil na jine veci a zapomel sem na to. :D

Kód:
http://www.uloz.to/6612595/stoky-mmvp-sc2replay

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 14:28:59 

Stoky, ty jsi genius :-)

Myslim, ze takhle to pujde ;-)

http://www.uloz.to/6612975/steppes-of-w ... -sc2replay

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 14:37:59 
 ICQ  Profil

Kolik je armada sentry a kdy je? Protoze moje zkusenosti mi rikaji, ze je pozde(v dostatecne sile na to, aby ty FF k necemu byly) :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 15:41:02 

Stoky->ještě že takhle nehrajou všihni terrani, po shlédnutí toho tvého replaye absolutní nuda. Neříkám nic proti strategii, je očividně účinná, protože já hraju hodně podobným systémem co jel tvůj protivník většinou proti terranovi. Ovšem je to prostě hra o ničem a jestli takhle vážně jedeš všechny TvP tak nechápu že tě ta hra ještě baví.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. lis 2010 16:07:39 

Nuda je to svojim sposobom vzdy, az tolko toho pri nasej urovni hrania nestriedame... 2-3 stratiegie... maximalne.
Aj preto som presiel na random, je to menej nudne.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 122 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina