MaHi píše:
Zajímalo by mně zda se Salam dostal ke svému účtu... Blizz už uznal svou chybu, kdy jejich soft na detekování hacků omylem považoval trojana/malware za hack SC2 a proto rozdal ty neopodstatněné bany...
Jinak k té záležitsoti ohledně macer - přemapovat si klávesu na jinou není macro...
Macro způsobí,že po kliku jednoho tlačítka se mi třeba označí sami všechny queeny a udělají inject - to je zakázáno a je to tak správně!!! Navíc, tyto věci v důsledku z lidí dělají horší hráče...
Btw Deacon, donedávna jsem taky na 4:3 nedal dopustit, ale realita je taková, že na těch 16:9 vidíš O HODNĚ!!!!!! víc...
LOL opět se mi na Bnet vrátil účet, je u něj status ACTIVE!!! JEŠTĚ SEM TO NEZKUSIL ALE ASI HO MÁM ZPÁTKY
tak že teď mi prosím někdo přeložte do AJ toto:
Milý Blizzárde, protože ani na opakovanou výzvu jsi nereflektoval a nechtěl odblokovat můj neprávem zablokovaný účet, na což jsem Tě několikrát officialně upozornil, koupil jsem si účet nový, protože si nechtěl uvést pravý důvod blokace, koupil jsem si těch účtů raději 5, ze strachu z dalších banů, tato transakce mne stála 7500 Kč (a je, jak tý velmi rád píšeš nevratná) + cesta do obchodu pro nové kopie 300km=900Kč, celková ztráta tedy činí 8400Kč což je při kurzu 25Kč/1eur celkově 336 EUR. Nepočítám újmu na ztrátě hráčske formy a ztrátě respektu ze strany SC2 comunyty neb jsem byl tebou nepřímo označen za podvodníka. Za to, že jsi prostřednictvím mailu uznal chybu, nebudu po tobě požadovat okamžitou náhradu všech škod, které jsi mi způsobil. Protože chci, abychom spolu i nadále dobře vycházeli, spokojím se pouze s D3 zběratelskou edicí zdarma zaslanou na mou adresu v den vydání + okamžitý přístupe k D3 beta a zároveň SC2 hots jak mile bude venku, děkuji za kladné vyřízení, s pozdravem tvůj Salám.