StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 20:20:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nadávky
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 19:30:32 

GoRum píše:
Byl to klanovy zapas esuby proti nekomu dalsimu a pote co head celkem pekne vyhral tak mu ten druhej zacaj fakt dost nadavat, tudiz se nidivim ze on uz to proste oplaci.

a to má být jako omluva? :roll:

já nechci nikoho soudit, jen si myslím, že v podání jednoho z top českých hráčů je to prostě ostuda. A jestli mi chcete argumentovat BM Idry nebo jiných.. Ono je rozdíl napsat "congrats on playing terran", "you're so bad player" a to, co napsal headhunter.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 23:27:58 

No jelikoz ho neznam tak ho nebudu omlouvat, jen mi prijde nespravne ho soudit dle casti dizkuze u ktere ani nevime jak zacala a kdo zacal prvni nadavat nad ramec prijatelnosti. Kazdy ma nejakou hranici po kterou je schopen nadavky ignorovat a po jejim prekroceni uz pak nadava jak dlazdic. Ja si stejnak teda myslim za to Head trosku prehnal, ale kdo vi co tomu predchazelo.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 23:47:51 

No podle me je celkem jedno,co tomu predchazelo,kdyby me nekdo nadaval jakkoliv,tak se rozhodne nesnizim na jeho uroven a nezacnu nadavat jak smyslu zbavenej...Starcraft hraje dobre,ale pro me je to chudacek,protoze snizit se k tomudle je fakt trapny...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010 22:37:24 
 ICQ  Profil

MosquitoCZ píše:
No podle me je celkem jedno,co tomu predchazelo,kdyby me nekdo nadaval jakkoliv,tak se rozhodne nesnizim na jeho uroven a nezacnu nadavat jak smyslu zbavenej...Starcraft hraje dobre,ale pro me je to chudacek,protoze snizit se k tomudle je fakt trapny...

Jak řekl GoRum nesus ho podle toho já můžů říct že nikdy nenadávám ale když mě něco opravdu naštve ak se neudržím
Ps: jako například cannon rush :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010 22:49:09 

pamatuji si jeste v davnych dobach meho hrani cs 1.6ky ze za nadavky na servroch a treba po ligovem zapase byly bany a postihi strzeni bodu apod....:)

ps: sprostě mluvim jen v praci:D ale jinak při hrani spiše žasnu když mě někdo překvapi nečím new :) :) :)

Sem Bronzak a nestydím se za to

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010 22:56:02 
 ICQ  Profil

Bubla píše:
pamatuji si jeste v davnych dobach meho hrani cs 1.6ky ze za nadavky na servroch a treba po ligovem zapase byly bany a postihi strzeni bodu apod....:)

ps: sprostě mluvim jen v praci:D ale jinak při hrani spiše žasnu když mě někdo překvapi nečím new :) :) :)

Každý 12 letý fracek který nezvládne cannonrush má potrebu poradne oprasit svuj slovnik ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. zář 2010 23:45:40 

BorderKeeper píše:
Bubla píše:

Každý 12 letý fracek který nezvládne cannonrush má potrebu poradne oprasit svuj slovnik ;)

:D to je fakt: :D

Sem Bronzak a nestydím se za to

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 29. zář 2010 11:58:16 

No tohle co napíšu nejsou sice nadávky ale spíš takové prasácké chování ¨hráli jsme s kámošem 2v2 jejich armádu jsme krásně přečíslili už jsme v jejich základně drtíme drtíme a pak to začlo nejdříve hozená pauza aniž by něco řekli tak jsme se domluvili že jsim dáme minutku tak to se může stát každému že se musí odskočit po minutě odpauznu a okamžitě znovu pauza říkám ok dáme jim eště minutku odpauznem a zase pauza takhle to jelo dokud si je nevyplácali oba doničíme základny ale s něčím asi ujeli a najdnou napíše jako když je stráta spojení vždy odpočítali dvě sekundy a naskočilo to zase spátky prostě furt tabulka s odpočítáváním nakonec tomu jednomu to dojelo až na 1s před vykopnutím tak jsme se těšili že konečně ho to vyrazí ale chyba lávky začal to samé dělat druhý... když tomu se odečetl čas na 1 s začal to pro změnu dělat první kterému se už zase čas nasčítal takle to dělall docela dlouho ale nakoce jsme těch pár posledních jednotek našli a vyhráli... každopádně humus

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 29. zář 2010 12:53:31 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

To je trapna lamarina :) Chudaci stratia pol hodinu za ktoru mohli odohrat dalsie 2 hry.
Ziaden vesmir, len ludska hlupost je nekonecna.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 29. zář 2010 13:14:57 

jo a eště jedna veselá teda taky to není nadávka ale hraju 1v1 vyhrávám už je skoro konec a on mi napíše že mu dneska umřel děda tak jsem mu napsal že mi je to líto a on jestli bych ho teda nemohl nechat vyhrát :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina