StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 06. led 2025 12:26:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dostal sem ban, proč?
PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 23:17:57 

já teda nevim, ale mě dát někdo ban a byl jsem si 100% jistej že jsem nepodváděl, tak bych to určitě neřešil koupí nového účtu, ale prostě bych je každý den kamenoval mailama nebo zkusil ČOI co ti řeknou. Ty si koupíš znova hru a za týden klidně zase dostaneš ban ? to snad ne... Zkus napsat něco v tom smysl, že dokud ti neřeknou bližší info o tvém banu, tak odmítáš si koupit nový účet a jakékoliv produkty jejich firmy, jelikož nemáš žádnou jistotu že tě znova neprávem nezabanují, jelikož si nejsi vědom žádného porušení pravidel. PS: za macro klávesnice snad nebanují, vždyť sami je prodávají...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 01. lis 2011 0:00:11 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Zomb píše:
Arch píše:
asi tak ... a blizzard ty mysi bo klavesnice neprodava jen a pouze pro sc ... jsou i jine hry kde se macra pouzivati muzou ... myslim si ze kdyby vyrabely vyrobky bez macer tak by si je malokdo koupil za takove penize.

No tak zrovna tahleta klavesnice SteelSeries Zboard Limited Edition (StarCraft II) http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221004597 je "pouze" pro SC a macra ma vylozene predpripravena pro tri rasy ve hre SC2, proto mi prijde jako naprosta blbost, ze by pouzivani macra bylo brane jako cheatovani. A co jsem tak procital diskuze na battl.net forech tak tam zadne oficialni vyjadreni Blizzardu na toto tema neni, jen plky hracu jako tady, ze pouzit macro na to, ze si nadefinujete na klavesu F1 = "A" se muze pouzit (coz ovsem neni zadne macro ze), ale nadefinovat si vic akci treba F1 = "a b c d" uz ne. Jinde zas radi jak si udelat pomoci macra na klavesnici rychlou objednavku larev u zerga atd... Jako nevim jak by Blizz detekoval zda jste si pouzili macro pri programovatelnejch klavesnicich "spravne" nebo "nespravne".(Jestli neco detekujou tak jedine jestli vam nebezi na pozadi nejaky cheatovaci program...) kazdopadne nikde jsem nenasel oficialni zminku, ze se bezne macro klavesnice/mysi nesmi pouzivat, nebo jen pouzivat omezene.... Mozna se nesmi pouzit na turnajich, ale pri hrani??? je to nesmysl

Pridam jeden mail (http://img685.imageshack.us/img685/9687/macros.png). Ten mluvi za leccos, kdo mysli ze je to fake, tak tady je dalsi zdroj toho sameho z vice ofico zdroje (http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/1302702180#15)

Logika byla pekne osvetlena na TL forech. V soucasnosti snad kazde normalni prodavane auto nema problem jet 150 km/h a samozrejme i vic...takova auta jsou samozrejme homologovana statem, ale take tu existuje rychlostni omezeni (az po 80-130 na dalnici). Kdo si chce legalne vyzkouset veskere funkce at vyrazi na okruh.

A zjistovani je vcelku jedoduche...ale o tom az priste ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 01. lis 2011 14:35:06 

Salame , odstranuje to rotkity a dalsi tyhle blbosti , me to odstranilo 9trojanu a 3spyware behem posledniho roku :D na tej strance musis dat Spustit ESET online scanner ... otevre se ti okinko ... tam kliknes na ten link a stahne se ti soubor ... das spustit , potvrdis podminky pouziti a das spustit ... pak to bude chvylicku stahovat aktualizace a potom se obevi nastaveni kontroly ... zaskrtnes "odstranit nalezene infiltrace" a "kontrolovat archivy" ... pak stisknes kontrola a jdes na hodku ven .... tot vse jak se aktivuje scan , muzes okenko pretahnout nekam , kde ti neprekazi

doufam ze ti to nejak pomuze .) .. jinak jsem psal ze to je pouze a jen scan ... coz znamena ze to nema zadny firewall etc ... proste ti to jen zkontroluje soubory a odstrani viry kdyz ho aktivujes , nic vic ... a ver mi , odhalil mi i nektere veci co plne aktualizovany avast nenalezl :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 01. lis 2011 20:44:42 

Kdyz me jednoho krásného dne zabanovali v WoW spamoval sem spamoval sem spamoval sem. Nepomohlo to . PŘESNE stejnej email mi posilali na vsechny emaily co sem poslal jako odpoved oni to maj jako autosend takže nemá to fakt cenu proste spamovat dokud si te neblocknou. (co se mi stalo)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 01. lis 2011 22:44:35 

Nečetl jsem celý post takže nevím jestli se to už vyřešilo ale,
http://www.reddit.com/r/starcraft/comme ... do_update/

Blizzard zabanoval účty s trojanem v systému a teď to napravují.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. lis 2011 8:59:39 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Hlavne si uvedomte ze blizzard nepredava mysky ani klavesnice. Tie o ktorych hovorite vyraba a predava razer, akurat od blizzardu kupil licenciu aby to mohol oblepit nalepkami s SC tematikou. Vdaka tomu mozu zvisit cenu a nemusia sa bat ze nebude predajnost.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. lis 2011 11:44:21 

Stoky píše:
Logika byla pekne osvetlena na TL forech. V soucasnosti snad kazde normalni prodavane auto nema problem jet 150 km/h a samozrejme i vic...takova auta jsou samozrejme homologovana statem, ale take tu existuje rychlostni omezeni (az po 80-130 na dalnici). Kdo si chce legalne vyzkouset veskere funkce at vyrazi na okruh.

Tak to zjistovani by mne zajimalo...

A analogie s autem? Dobre takze kdyz nekdo pouziva super rychlou mys tak by si taky mel snizit snimani na bezny prumer a monitor tyjo vzdyt jsou lidi co maj full HD+ a jini hrajou 1024x768 to by taky melo byt jen jedno pevne rozliseni pro MP, vzdyt ten s vetsim monitorm vidi vic.... jsou to nesmysle ja macra nepouzivam, ale nevidim nic spatneho na tom, kdyz to nekdo pouzije, ze ho to zvyhodni??? ano stejne jako rychlejsi mys ci PC (na zapasech to chapu, rovna pravidla, ale tohle je jen hra) a tu macro klavesnici/mys si muze koupit kazdy ,aby se necitil znevyhodnen proste "legalni" prostredky pro lepsi hrani je nesmysl zakazovat...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. lis 2011 11:50:10 

GoodWill píše:
Hlavne si uvedomte ze blizzard nepredava mysky ani klavesnice. Tie o ktorych hovorite vyraba a predava razer, akurat od blizzardu kupil licenciu aby to mohol oblepit nalepkami s SC tematikou. Vdaka tomu mozu zvisit cenu a nemusia sa bat ze nebude predajnost.

tak se podivej na BLIZZARD store pak nam rekni co neprodava.... Ale muzes zas namitnout ze je teda nevyrabi...:) nicmene prakticky je to totez

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. lis 2011 11:52:28 
 ICQ  Profil

Zomb píše:
Stoky píše:

A analogie s autem? Dobre takze kdyz nekdo pouziva super rychlou mys tak by si taky mel snizit snimani na bezny prumer a monitor tyjo vzdyt jsou lidi co maj full HD+ a jini hrajou 1024x768 to by taky melo byt jen jedno pevne rozliseni pro MP, vzdyt ten s vetsim monitorm vidi vic.... jsou to nesmysle ja macra nepouzivam, ale nevidim nic spatneho na tom, kdyz to nekdo pouzije, ze ho to zvyhodni??? ano stejne jako rychlejsi mys ci PC (na zapasech to chapu, rovna pravidla, ale tohle je jen hra) a tu macro klavesnici/mys si muze koupit kazdy ,aby se necitil znevyhodnen proste "legalni" prostredky pro lepsi hrani je nesmysl zakazovat...

fakt neni nic těžkého udělat si makro tak aby ti např. zahrálo bezchybnej forgate. tzn. zapneš match klikneš na 4 a deš se najíst za 5 min se vrátíš a jen pushneš. To ti připadá v pořádku?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. lis 2011 12:04:33 
 ICQ  Profil

Zomb píše:
Stoky píše:

Většina maker používá SW klávesy, takže jestli na pozadí jede sw, který pro aktuálně focusnuté okno používá sw klávesy, lze jej považovat za makro SW. Neznám moc výrobců maker, kteří by uměli/chtěli používat HW kódy :o).

A ano, zakázat to lze, zakázat lze všechno. Btw mi osobně více vyhovuje 4:3 rozlišení, opět, generalizuješ a to je špatně. Stejně jako si každý může koupit klávesnici s editací maker, tak si každý může stáhnout cheat/hack do hry... kde bude hranice a kdo ji stanoví? Aktuálně ji stanovuje Blizzard, jako majitel hry a všech herních účtů.
+ to co napsal seňor Chelios :o)

Zomb píše:
GoodWill píše:

tak se podivej na BLIZZARD store pak nam rekni co neprodava.... Ale muzes zas namitnout ze je teda nevyrabi...:) nicmene prakticky je to totez

Yeah, a Valve je největším prodejcem různých digitálních verzí her...
(irony included)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 184 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina