Tak trochu nechápu, proč se všichni navážíte do Ozzyho, jeho popis předkládaných změn se mi zdá naprosto objektivní a vystihující. To, že o vybraných T jednotkách píše jako o IMBA je naprosto v pořádku, tak to je a s tím nic nenaděláte. Samozřejmě na každém fóru takové lidi ostatní utřou, protože Terranů je prostě víc. Ale kdyby na tom "IMBA" nic nebylo, tak by se to asi pořád všude tolik neřešilo že.
Řeči o tom, že Ozzy "nerozumí herní mechanice" dobře znám taky mi to tu všichni už mnohokrát řekli .. je to taková univerzální utírací ale semanticky nevýznamná fráze. Asi jako když si Paroubek oblíbil frázi "obyčejní lidé".
Prostě líbí se ti jak je T OP ? OK, nelíbí ? Tak nerozumíš herní mechanice, s pozdravem většinoví Terrani
A upřímně řečeno, chtěl bych vidět vás, kdyby vám blizz bezostyšně sebral třeba siege tank, nebo mariňáka a dali vám místo toho nějakýho nebojujcího spellcastera co vám zjistí co protivník staví
.. bez Carrieru už to nebude starcraft.
dalsi kdo bere upravu jednotek v HOTS jako hotovou vec.... jste asi neposlouchali co se tam rikalo!!! Ani u jedne jednotky nerikali, ze to tak proste bude a konec.. vzdy rikali, ze to maji vymysleno tak a takhle, ale vsechno se bude jeste menit... takze jednotky beru jako, ze fajn asi neco noveho, ale muze to byt uplne, uplne jinak... a ano ozzy pise blbosti a chce jen easy win pro protose za ktereho neumi hrat proti MMM ballu, popis neni vubec objektivni a uz vubec ne vystihujici, jak jsem psal vystihuje jeho komplex z TvP...